Zei Creatori Reptila in Australia

Zei Creatori Reptila in Australia

Zei Creatori Reptila in Australia

libris.ro

Atunci cand asamblez, cand reunesc bucati mici din culturile antice demult apuse, ajung sa construiesc mereu aceeasi schema.

Indiferent de cat de indepartate sunt una de cealalta in spatiu si timp, toate culturile importante au luat nastere conform aceleiasi povesti, sau conform unor povesti similare: Zeii-sarpe, zeii-dragon sau zeii reptilieni au coborat pe Pamant in ambarcatiuni zburatoare, au modificat genetic specia umana, i-a oferit cunoastere si, in cele din urma, s-au intors la stele.

O alta caracteristica remarcabila a istoriei noastre antice este legatura dintre “zei” si aur.

Toate culturile antice – aceeasi poveste!

 1. Zeul Creator Reptila al Australiei (cunoscut si sub denumirea de “Sarpele-curcubeu”);
 2. Piramidele si alte locuri antice – ingropate in mod intentionat;

III. Legaturile dintre oameni si reptilieni.

 1. Zeul Creator Reptila al Australiei

  Zeul-Creator-Reptila-al-Australiei

Conectarea adevaratei noastre istorii la stiinta moderna

In timp ce vizionam cele mai recente episoade din serialul “Ancient Aliens” (“Extraterestri antici”), difuzat pe History Channel (Sezonul 3, episodul 10), am constatat cu uimire faptul ca povestea conform careia a luat nastere Australia este similara cu povestea crearii oricarui alt loc de pe Pamant. Si nu numai asta, insa lucrurile vor deveni si mai interesante pe parcurs.

Inainte de a continua, permiteti-mi, va rog, sa fac o scurta introducere si sa va povestesc cum erau descrisi, de obicei, zeii creatori de catre stramosii nostri (de pe intreaga planeta).

Zeii-serpi, reptilienii, beneficiau de o tehnologie extrem de avansata. Ei au coborat pe Pamant in vehicule zburatoare si au fost capabili sa modifice genetic specia noastra. Povestea oficiala – scrisa pe tablite de lut, picturi si sculpturi murale sau transmisa oral, din generatie in generatie – spune ca au folosit ADN-ul unui primat de sex feminin, l-au combinat cu o parte din ADN-ul propriu si, astfel, au modernizat primatele, transformandu-le intr-o noua specie, mai buna… noi, fiintele umane.

Zeii reptilieni ne-au modernizat de trei ori, desavarsindu-si astfel creatia. Stiinta noastra moderna confirma trei salturi evolutive bruste si a inventat o teorie, incercand sa explice inexplicabilul. Teoria se numeste efectul „gatului de sticla”, sau efectul de „strangulare a populatiei” si se refera la capacitatea unei specii de a evolua, dintr-o data, intr-o specie mai buna atunci cand se confrunta cu disparitia (o teorie nerezonabila si improbabila, in opinia mea).

Dar exista un alt fapt stiintific interesant, care sustine implicarea reptilienilor in evolutia noastra. Toti oamenii moderni sunt descendentii, din punct de vedere genetic, ai unei femei care a trait in Africa in urma cu aproximativ 200.000 de ani.

Sunteti interesati sa cunoasteti definitia “Omului”?

Oamenii: cunoscuti din punct de vedere taxonomic ca “Homo Sapiens”, denumire provenita din limba latina, care inseamna “intelept”, sunt singurele specii vii din genul Homo. Oamenii moderni din punct de vedere anatomic au fost originari din Africa, acum aproximativ 200.000 de ani.

Sarpele-Curcubeu, un alt Zeu Creator Reptila

https://www.youtube.com/watch?v=wO2uX00TG2s

19:20 Langa orasul Cooktown (16 mile sud), Australia, se afla Muntele Negru. O formatiune foarte mare de bolovani de granit negru, stivuiti. Cine i-a lipit intre ei si in ce scop?

Oamenii din Kuku Nyungkal sunt descendentii primelor triburi locale din Australia. Povestile lor sunt uimitoare si vorbesc despre creaturi asemanatoare soparlelor, care locuiau acolo. Ele sunt creatorii stramosilor lor, iar in povesti sunt denumite “demoni”.

Intrucat toate povestile implica “zei” reptilieni, trebuie mentionat faptul ca si sarpele curcubeu se hranea cu oameni.

28:20 Cea mai plauzibila explicatie cu privire la motivul pentru care extraterestrii reptilieni au stivuit rocile gigantice, este aceea ca incercau sa acopere ceva, sa stearga urmele activitatii lor.

Dar ce incercau sa acopere? In urma unei expeditii efectuate in anul 1872, s-au gasit cantitati masive de aur intr-un rau din apropiere. 55 de tone de aur au fost scoase in decursul a 20 de ani. Acest lucru reprezinta inca o dovada relevanta a faptului ca extraterestrii reptilieni au modificat genetic locuitorii acestei zone, pentru a-i folosi ca mineri de aur.

(Cea mai veche metropola de pe Pamant a fost descoperita in Africa, iar varsta sa a fost estimata la 200,000 de ani. La fel de batrana ca “mama tuturor oamenilor” si, cel mai important, se afla pe acelasi continent. Nu poate fi doar o coincidenta!

Istoria poporului african este detinuta si transmisa din generatie in generatie de catre samanii Zulu. Povestea crearii acestui popor vorbeste despre zei reptilieni care au coborat pe Pamant in cautarea unui metal de care aveau mare nevoie pe planetele lor natale: aurul. Au creat primii oameni din Africa, folosindu-i ca slavi.

II. Piramidele si alte locuri antice – ingropate in mod intentionat;

 1. Marile Piramide Egiptene au fost gasite pe jumatate ingropate in nisip. Egiptologii de astazi sustin ca au fost acoperite de furtunile de nisip (idee promovata de cei corupti), insa eu sunt aproape sigur ca, de fapt, vanturile puternice le-au descoperit.
  Marile-Piramide-EgipteneMarile-Piramide-Egiptene1Marile-Piramide-Egiptene 2
 2. Piramida lui Senusret I, Lisht, Egipt: Valea Templelor complexului lui Senusret I este ingropata sub o cantitate considerabila de nisip si un cimitir roman. (TourEgypt.net)
  Piramida-lui-Senusret-IPiramida-lui-SenusretImarin-pyramid
 3. Primul Templu Maya (maias): In cartea “The Cydonia Codex: Reflections from Mars” (“Cydonia: Reflectii de pe Marte”), autorii George J. Haas si William R. Saunders scriu: “… piramida antica Maya (sau maiasa), care a fost ingropata intentionat in jurul anului 50 i.Hr.”Primul-Templu-Maya

Traducerea textului din imaginea de pe pagina precedenta

Mitologia zeului jaguar este asociata cu zeul maias pe care arheologii il numesc GIII; acesta are aspect uman si trasaturi de jaguar. Cea mai interesanta insusire a acestui zeu jaguar antropomorf este barba cu care acesta mai este reprezentat. Este denumit “jaguarul barbos”.

Pe latura unei piramide mayase cu doua niveluri, care a fost ingropata in mod intentionat in jurul anului 50 i.Hr., apar unele sculpturi fascinante. Arheologii numesc aceasta piramida, situata pe o mica peninsula, in Cerros (Belize de astazi), “Primul Templu”. Din cand in cand, mayasii practicau un ritual straniu de “reinnoire urbana”, in care ingropau, de fapt, temple sau sate intregi, dupa care construiau structuri noi peste ele. Datorita acestei practici, structurile templului, sculptate cu minutiozitate, sunt intr-o forma relativ buna.

 1. Teotihuacán, Mexic: Am gasit cu greu aceste imagini vechi cu “Piramida Mayasa a Soarelui”, situata in complexul arheologic Teotihuacán. Dar a meritat efortul!Teotihuacán-MexicTeotihuacán-Mexic

Piramida Soarelui, in prezent

Piramida-Soarelui-in-prezent

La apogeul gloriei sale, complexul Teotihuacán era, probabil, cea mai mare zona locuita din lume. Nu mai mult de 200.000 de oameni au trait candva aici. Teotihuacán inseamna “Locul de nastere al zeilor” sau “Locul unde omul devine zeu”.

Mayasii aveau un panteon complex de zeitati pe care le venerau si carora le ofereau sacrificii umane. Zeul cel mare se numea Kukulkan (cunoscut si sub numele de Quetzalcoatl), iar istoria mayasa spune ca acesta a venit pe Pamant din roiul stelar Pleiadele, intr-o minge de foc zburatoare.

Este reprezentat atat sub forma umana, cat si sub forma reptiliana. Sub forma umana, era un barbat inalt, cu pielea alba, parul blond si ochii albastri (in multe culturi zeii lor sunt descrisi exact in acest mod), in timp ce sub forma reptiliana era un sarpe cu pene care manca oameni.

Era cunoscut in toate culturile mesoamericane, dar sub diferite denumiri: in cultura mayasa – Kukulcan, in cultura azteca – Quetzalcoatl si in cultura incasa – Viracocha.

Era venerat ca un zeu creator si s-a intors la stele (Pleiadele) atunci cand si-a incheiat misiunea.

 1. Piramidele chinezesti

Nu multi oameni stiu de piramidele de pe teritoriul Chinei. De fapt, China este, probabil, tara cea mai bogata in piramide din intreaga lume! Unii spun ca are aproximativ 300 de piramide, insa nimeni nu pare cu adevarat interesat sa ofere mai multe informatii publicului larg cu privire la acest subiect.Piramidele-chinezestiPiramidele-chinezesti1

 1. Piramidele bosniace: Am scris mai multe articole despre Valea Piramidelor din Bosnia, care se afla in apropiere de Visoko, si despre cenzura actuala care are loc.Piramidele-bosniacePiramidelebosniace
 2. Göbekli Tepe: un templu vechi de 12,000 de aniGöbekli-Tepe

Fragment dintr-un interviu cu Klaus Schmidt, arheolog sef ce coordoneaza lucrarile de excavare de la Göbekli Tepe:

Intrebare: De ce a fost ingropat acest loc in anul 8000 i.Hr?

Raspuns: Nimeni nu stie. Insa modul in care praful este aranjat in jurul pietrelor denota faptul ca templul Göbekli Tepe a fost ingropat in mod deliberat si cu mare grija.

Aceasta este una dintre dovezile pe care am putut sa le strang despre piramidele si templele ingropate (intentionat) din intreaga lume. Dar inca exista o intrebare care ma bantuie:

“Extraterestrii reptilieni au ingropat aceste constructii gigantice, insa tot ei sunt si cei care le-au construit initial?” Nu cred, pentru ca nu am putut sa gasesc vreo legatura intre reptilieni si constructia acestor structuri. Nici una!

III. Legaturile dintre oameni si reptilieni – teoria mea

Bazandu-ma pe cercetarile mele, am o teorie cu privire la legaturile dintre oameni si reptilieni.

Consider ca pe aceasta planeta a existat o specie mai buna cu mult inainte de venirea reptilienilor. Era o specie foarte pasnica si evoluata din punct de vedere spiritual, capabila sa lucreze in cadrul Creatiei. Reprezentantii acestei specii stapaneau, probabil, cunostinte pierdute, precum alchimia, fiind capabili sa lucreze cu cristale si sa creeze tot ce era necesar fara nici cel mai mic effort.

Parerea mea este ca erau o societate mica, care traia in zonele calde ale planetei. Erau agricultori si culegatori de fructe, si erau in intregime vegetarieni. Desfasurau, probabil, meditatii de grup, pentru a pastra apele proaspete si hrana sanatoasa. Scopul lor comun era acela de a evolua ca specie, nu ca indivizi.

Ei stiau ca oamenii sunt infiniti si nemuritori ca spirite, de aceea nu se temeau de moarte. Probabil ca imbratisau ideea mortii, pentru ca nu era altceva decat o “schimbare a vehiculelor”.

Cred ca isi puteau aminti incarnarile lor anterioare si, daca si le aminteau, acest lucru era posibil cu ajutorul batranilor. Aveau, cu siguranta, scoli spirituale, unde invatau despre scopul vietii si despre evolutia spirituala.

Pe de alta parte, reptilienii erau razboinici cruzi, lipsiti de mila sau de empatie. Ei au ajuns pe Pamant in cautare de aur, un metal de care aveau mare nevoie pe planetele lor natale. Au incercat, probabil, sa se opuna liberei noastre vointe si sa ne faca sa lucram pentru ei in mine. Daca oamenii erau asa cum imi imaginez, atunci reptilienii nu aveau mijloace pentru a ni se opune, pentru a ne infrana vointa. Ei au ales sa ne extermine (nu aveam nici o sansa impotriva lor!) si au creat, in schimb, o specie umana mai mica, combinand ADN uman cu ADN de maimuta.

Stiinta noastra moderna admite ca ADN-ul uman este, intr-adevar, foarte ciudat. Nu numai ca ar fi trebuit sa avem mai mult de doua fire de ADN, dar folosim doar aproximativ 2% din ele! Cat de uluitoare poate fi aceasta idee?

Lloyd Pye – Genetica umana:

https://www.youtube.com/watch?v=jo-Iycveh30

Asadar, in loc sa ne modernizeze si sa ne transforme intr-o specie avansata, ei de fapt ne-au retrogradat si ne-au transformat intr-o specie mai mica, inferioara – facandu-ne ascultatori si controlabili. Cele doua salturi bruste in evolutia noastra, înainte de Homo sapiens sapiens (omul modern), au fost, probabil, primele lor “versiuni” de hibrizi om-maimuta. Ascultatori si controlabili, dar nu suficient de inteligenti pentru a practica mineritul aurului cu ajutorul unor utilaje sofisticate. Asa ca au incercat din nou si din nou, pana cand ne-au facut suficient de inteligenti incat sa putem lucra cu masinariile si utilajele lor, dar suficient de “prosti” incat sa putem fi controlati.

Ne-am pierdut capacitatea de a ne aminti incarnarile noastre anterioare si nu mai intelegem scopul vietii.

A treia si ultima versiune a hibrizilor contine, de asemenea, AND reptilian, conform afirmatiilor lui David, copilul Luminator, venit de pe planeta Inua. Reptilienii au dorit sa transforme specia noastra intr-o specie apropiata lor si sa ii acceptam ca stapani ai nostri fara sa cracnim – si chiar asta s-a intamplat. Specia umana nou creata s-a incrucisat cu cele doua specii anterioare, diluand ADN-ul lor reptilian si mai mult de-a lungul timpului.

Dar unii dintre ei au fost alesi ca si lideri ai nostri si li s-a cerut sa-si pastreze ADN-ul pur. Au fost invatati cum sa controleze masele si cum sa realizeze sacrificii umane pentru liderii lor. Au primit, in schimb, putere si bogatie. Nu au fost tratati ca sclavi si au primit unele cunostinte de la reptilieni. In timp, au devenit cunoscuti sub denumirea de “familii regale” si au condus oamenii conform programului secret al stapanilor lor.

Cand oamenii au devenit prea multi si prea greu de controlat, reptilienii au mers in orasele lor subterane uriase, exact asa cum este specificat pe tablitele sumeriene. Daca mai sunt sau nu acolo, nu stiu. Poate ca au plecat in cele din urma, lasand in urma hibrizii lor regali, care sa le continue programul: inrobirea, in continuare, a speciei umane si nevoia lor constanta de aur.

Insa acum nu conteaza cat de multe lucruri ne-au luat reptilienii, nu contează cat de multa durere si suferinta au provocat, nici macar nu conteaza daca mai sunt aici sau nu!

divisima.com

Daca va amintiti ca avem un scop comun – acela de a fi uniti si de a evolua ca specie, nu ca indivizi – atunci am castigat!

Share Button

Leave a Comment