Webdesign si SEO – doua elemente esentiale pentru promovarea afacerii tale online

Webdesign si SEO – doua elemente esentiale pentru promovarea afacerii tale online

Webdesign si SEO – doua elemente esentiale pentru promovarea afacerii tale onlineFie ca distribui produse sau servicii in mod clasic, dar folosesti o pagina web pentru promovare, fie ca ti-ai dezvoltat o afacere ce se bazeaza pe comenzi online si, asadar, desfasurarea afacerii depinde de buna functionare a website-ului, exista doua aspecte de cea mai mare importanta legate de pagina web oficiala a firmei tale: optimizarea pentru motoare de cautare si design-ul.

De aceea, ar trebui sa colaborezi numai cu cei mai buni specialisti in programare, SEO si webdesign.

Pentru ca un site sa fie cu adevarat eficient pentru o afacere trebuie sa fie atractiv pentru potentialii clienti, sa fie bine organizat si user-friendly – sa nu fie prea dificil pentru cei ce il acceseaza sa gaseasca informatiile pe care le cauta sau sa faca operatiunile pe care doresc sa le faca – si, mai ales, sa fie vizibil in mediul online.

libris.ro

Codurile de programare folosite, design-ul si optimizarea pentru motoare de cautare sunt in aceeasi masura de importante si, mai mult decat atat, depind unele de altele.

In virtutea acestui fapt este recomandat ca, atunci cand cauti specialisti care sa te ajute sa creezi pagina web a afacerii tale, sa gasesti o companie precum http://smartseopack.com/webdesign-si-programare-php/, care ofera toate aceste tipuri de servicii, astfel incat cei ce se vor ocupa de programare, webdesign si SEO sa faca parte dintr-o aceeasi echipa, sa lucreze impreuna si sa obtina un rezultat coerent si unitar.

In ce sens depind partea de programare, cea de webdesign si cea de optimizare unele de altele? Exista, de pilda, erori de programare ce pot interfera cu indexarea site-ului de catre motoarele de cautare. Aceste tipuri de probleme pot fi evitate sau reparate in contextul unei colaborari intre programator si specialistul in optimizarea pentru motoare de cautare. De asemenea, exista tehnici SEO ce nu vizeaza continutul vizibil al paginii web, ci tocmai codarea acesteia, mai exact, structura sau modul in care site-ul este ierarhizat.

Pentru aplicarea unor astfel de tehnici sunt necesare atat cunostinte de programare, cat si de optimizare. Si, desi optimizarea poate fi realizata ulterior, intervenindu-se inclusiv asupra codurilor, este, in mod evident, de preferat ca elementele ce tin de optimizare sa fie luate in calcul din momentul in care site-ul este creat, scurtand astfel timpul in care pagina ar deveni mai puternic vizibila in mediul online, dar reducand si efortul depus pentru optimizare.

In ceea ce priveste partea de webdesign, este evidenta importanta colaborarii dintre programator si designer: cel ce realizeaza site-ul si ii confera structura trebuie sa tina cont de viziunea celui care concepe felul in care site-ul va arata. Apoi, organizarea meniurilor accesibile vizitatorilor sau managementul continutului si al shop cart-ului sunt chestiuni ce tin atat de programarea si de design-ul site-ului, cat si de SEO.

De asemenea, optimizarea imaginilor, folosirea atributelor ALT sunt relevante pentru programator, webdesigner si specialistul SEO in aceeasi masura.

Acestea sunt motivele pentru care ar trebui sa cauti colaboratori precum http://smartseopack.com/webdesign-si-programare-php/, ce ofera pachete complete de servicii, atunci cand cauti o firma care sa se ocupe de pagina web oficiala a afacerii tale.


Alte stiri actuale :

1. Efficient Affiliate Marketing Strategies
2. Optimizarea Seo,cheia succesului in mediu online
3. Finest Google Search Engine Optimisation Tips And Tricks 2013
4. Cum ne putem promova afacerea folosind mediul online?

Share Button

Comments (1)

  • guiller

    I like the helpful info you provide in your articles. I will
    bookmark your weblog and check again here frequently.
    I’m quite sure I will learn many new stuff right here!
    Best of luck for the next!

Leave a Comment