Utilitatea unui bagaj de voiaj

Utilitatea unui bagaj de voiaj

libris.ro

Utilitatea unui bagaj de voiajBagajele s-au schimbat asa de mult in ultima perioada iar atunci cand va decideti sa cumparati unul poate fi usor dificil.

Constructia bagajelor:

Geanta voiaj cu carcasa dura ofera o protectie excelenta pentru continutul bagajelor. Acest lucru este important mai ales cand exista elemente fragile sau valoroase in interior. Desi realizate dintr-o varietate de materiale solide, cum ar fi aluminiu, fibra de carbon, policarbonat, plastic ABS si polipropilena aceste bagaje sunt relativ usoare si usor de manevrat.

Geanta voiaj din material textile semi-dur nu ofera la fel de multa protectie la strivire sau la impact la fel ca bagajele cu carcasa solida. Aceste bagaje sunt destul de usoare si este tipul cel mai extins de bagaj sau geanta voiaj. Mai moale si astfel, cu constructie mai maleabila aceste permit bagajelor sa se adapteze la continutul din interior si la forma acestora.

Dimensiunea bagajului:

– 18-20 inch. Aceste dimensiuni se incadreaza in standardele celor mai multe zboruri internationale. Este un bagaj potrivit pentru excursii de o zi sau doua. Bagajele de mana sunt disponibile intr-o varietate mare de materiale.

– 20-22 inch. Bagaje usoare sau usor de transportat. Aceste sunt dimensiuni foarte populare pentru zborurile interne in Canada si SUA. Este o geanta voiaj ideala pentru calatorii de afaceri si calatorii de agreement in weekend. Cele mai multe dintre aceste piese au un manson detasabil care poate stoca haine de genul costumelor sau a rochilor. Majoritatea bagajelor din aceasta categorie au o caracteristica de expansiune care permite un supliment de capacitate de 4 inci.

divisima.com

– 23-27 inch. Aceste bagaje sunt folosite de catre cei care calatoresc des. Sunt perfecte pentru calatorii care variaza de la 3 la 7 zile. Bagajele sunt prea mari ca sa se incadreze ca si bagaj de mana asa ca acestea  sunt bagaje de cala. Ele au o capacitate moderata pentru mai multe tinute, pantofi, articole de toaleta si accesorii.

– 28-32 inch. Acestea sunt cele mai mari bagaje posibile si sunt, probabil, cele mai utilizate de familii si de cei care se bucura ocazional de calatorii. Bagajele au o capacitate de stocare foarte mare, de multe ori buzunare de specialitate care pot gazdui chiar si umerase pentru haine. Datorita dimensiunilor mari, atunci cand sunt ambalate acestea pot fi dificil de a fi ridicate si manevrate si pot depasi limita de greutate, asa ca este o idée buna de a evita ambalarea lucrurilor grele in acest bagaj.

O optiune perfecta pentru calatoriile de weekend sunt gentile voiaj din material textile care au manere duble in partea de sus precum si bretea de umar reglabila. Gentile de acest gen sunt foarte bune pentru excursii de iarna cand trebuie sa iei cu tine haine groase, cizme si alte accesorii le online .

Bagajele Spinner au patru roti montate in fiecare colt al trolerului care va permit sa-l mutati fara efort in orice directie, avand posibilitatea sa se intoarca la 360 de grade.


Alte stiri actuale :

1. Ce sa nu iti lipseasca din geanta la plaja
2. Geanta-plic must-have in 2013
3. BAGAJE de 80.000 de euro. Uite ce VEDETA DE LA NOI a plecat în concediu cu O AVERE
4. Bag2Go – valiza inteligenta pentru avioane care interactioneaza cu iPhone-uri

Share Button

Leave a Comment