Universul caselor de pariuri sportive online

Universul caselor de pariuri sportive online

Universul caselor de pariuri sportive onlineMai nou, casele de pariuri sportive online s-au inmultit mai ceva ca ciupercile dupa ploaie. Prin urmare, toti amatorii de astfel de ”senzatii tari” ar trebui mai intai sa urmareasca unele recomandari ”grijulii” din partea bookmaker-ilor cu experienta.

Ma voi opri asupra unei agentii autohtone, Pariuri Online, ce reuneste sub acelasi acoperis virtual, principalele case de pariuri cu renume printre cunoscatorii pasionati.

Introducere in universul caselor de pariuri sportive online

divisima.com

Inainte sa visati la castigurile obtinute in urma mizelor de joc, ar fi bine sa stiti ca nu trebuie sa va preocupati de mijloacele de plata. Mai degraba, incercati sa descoperiti pas cu pas care sunt caracteristicile universului de pariuri sportive online, in care tocmai ati patruns.

Fiecare dintre posibilitatile de castig sunt exprimate printr-o cota. Pe masura ce valoarea acestei cote se mareste, scad probabilitatile de castig, insa creste suma de bani pe care, daca astrele tin cu voi, o puteti castiga. In cazul cotelor cu valori reduse, situatia sta exact invers, insa avantajul este ca in ciuda beneficiilor reduse, si riscurile voastre se diminueaza.

Exemplificand, daca mizati 100 de ron pentru o partida cu o cota de 1,6, in cazul in care ghiciti care este deznodamantul evenimentului, castigul vostru va fi egal cu: 100 x 1,6 = 160 ron.

Posibilitati de pariere online

Strategiile de pariere, unele de-a dreptul uluitoare, sunt multe ”cata frunza, cata iarba”. Ne vom opri asupra catorva considerate cat de cat interesante si nu foarte dificile. Cunoasterea acestora in profunzime va va ajuta sa percepeti mai usor universul in care va lansati ca incepatori sau de ce nu, ca experimentati.

a. Pariurile simple
In cazul pariurilor simple, miza se pune pe un singur rezultat al unui eveniment sportiv, fie ca este vorba despre o partida de tenis, o cursa hipica sau un meci de basket. Daca pariul este castigator, profitul este egal cu suma pariata multiplicata cu valoarea cotei atribuite de catre casa de pariuri sportive online respectiva.

b. Pariurile multiple
Strategia de pariere multipla este o forma des utilizata, interesanta, cu posibilitati destul de ridicate de castiguri sigure. Avantajul este ca puteti selecta diverse evenimente pe care mai apoi le puteti combina si inscrie intr-un singur pariu. Castigul se va obtine multiplicand suma mizata cu valorile cotelor individuale ale fiecarui eveniment. Pentru ca beneficiul sa nu fie doar unul iluzoriu, este nevoie ca fiecare dintre evenimentele pe care ati pariat sa se incheie conform previziunilor voastre.

c. Pariurile ”sansa dubla”
In cazul acestei posibilitati de pariere, urmand sa mizati pe doua din trei rezultate finale, veti avea 3 posibilitati: 1/X (succesul echipei gazde sau meci egal), 2/X (victoria echipei oaspete sau egalitate), 1/2 (victoria uneia dintre cele doua echipe). In caz de reusita, castigul se va calcula inmultind suma mizata cu valoarea cotei corespondente variantei finale.

d. Pariurile ”rezultat exact”
Avand in vedere ca alegand aceasta optiune veti paria pe rezultatul exact al reprizei (se ia in considerare rezultatul final), variantele sunt destul de numeroase: 0-0, 1-0, 0-1, 2-0, 2-1, 0-2, etc.

Posibilitatile de pariere sunt numeroase, insa cu putin curaj si abilitati matematice, cu siguranta ca aparte norocul pe care mizati, va veti bucura de optiuni castigatoare. Trebuie doar sa faceti un pas pe website-ul Pariuri Online, unde specialistii acestei agentii de pariuri sportive online sunt pregatiti sa va indrume si chiar sa va initieze daca este cazul.

Alte stiri actuale :

1. Cu biletele de pariuri sportive în ghiozdan
2. Bonusurile la pariuri sportive atrag jucatorii spre online
3. Mafia pariurilor a ajuns pana in SUA: final de meci trucat pentru $100m
4. Loteria selecteaza grupul austriac Novomatic intr-un contract URIAS
5. O țară europeană interzice pariurile online

Share Button

Leave a Comment