Unde parchezi in apropierea aeroportului Otopeni?

Unde parchezi in apropierea aeroportului Otopeni?

Unde parchezi in apropierea aeroportului Otopeni?

libris.ro

Indiferent de faptul ca iti doresti sa calatoresti intern sau international, cea mai avantajoasa posibilitate este aceea de a calatori cu avionul.

De ce? Pentru ca in acest fel poti sa economisesti foarte mult timp, iar mai mult decat atat, este mult mai placut ca o calatorie sa dureze o ora sau doua, decat sa dureze 10 – 15 ore precum calatoriile cu trenul sau cu masina.

Diferenta aceea de cateva ore poate sa fie utila pentru odihna, sau pentru vizitarea anumitor locuri, iar aici trebuie mentionat faptul ca o calatorie cu avionul nu este nici pe departe atat de obositoare precum o calatorie cu trenul sau cu masina.

Ei bine, in cazul in care iti doresti sa calatoresti cu avionul, cu siguranta trebuie sa stii ca aeroportul cel mai mare si cel mai important de la noi din tara este aeroportul Henri Coanda din Otopeni.

Daca vrei sa calatoresti de pe acest aeroport, in primul rand trebuie sa te gandesti care sunt cele mai avantajoase posibilitati pe care le poti avea pentru a ajunge la aeroport.

Vei putea opta pentru ajutorul unui membru a familiei sau pentru ajutorul unui prieten, insa cu siguranta nu este tocmai placut sa ceri ajutorul in aceasta privinta, mai ales atunci cand trebuie sa ajungi la aeroport la o ora tarzie din noapte.

In acest caz, daca nu iti doresti sa deranjezi pe nimeni, poti alege sa calatoresti cu taxi pana la aeroport, insa cu siguranta o astfel de cursa va fi una cat se poate de scumpa.

Ei bine, tinand cont de aceste doua aspecte, vei observa ca nici una dintre solutiile amintite anterior nu sunt tocmai avantajoase pentru tine.

In acest caz, cel mai bine ar fi sa te gandesti sa te duci personal la aeroport, cu masina ta si sa iti lasi masina in parcarea aeroportului pana cand te incorci din calatorie.

In acest fel nici nu va fi nevoie sa apelezi la ajutorul unei cunostinte, si nici nu vei avea de platit multi bani pentru o cursa cu taxi. Plus de asta, facand un calcul pentru doua curse cu taxi, vei vedea ca in acelasi buget te vei incadra pentru inchirierea unui loc de parcare.

Asadar, cea mai buna solutie este sa mergi cu masina ta la aeroport, si sa iti inchiriezi un loc de parcare. Exista insa si posibilitatea sa nu gasesti nici un loc de parcare liber, iar atunci sa fii nevoit sa cauti o pacare langa aeroport Otopeni.

Din fericire, acum exista mai multe parcari Otopeni, asa ca vei putea sa gasesti o parcare aproape de aeroport unde sa iti lasi masina parcata pana la intoarcere. Plus de asta, o parcare din apropierea aeroportului mai mult ca sigur va fi mai ieftina decat parcarea aeroportului.

Un alt amanunt pe care trebuie sa il ai in vedere este acela ca o astfel de parcare este pazita de catre o firma de paza, si este si monitorizata video, astfel incat toate masinile sa fie in siguranta.

Share Button

Leave a Comment