Turismul electoral practicat cu succes la malul marii

turism electoral la mare

Turismul electoral practicat cu succes la malul marii

turism electoral la mareDupa modelul cum e turcul si pistolul, duminica, 29 iulie, in ziua referendumului, primarul Constantei, vestitul Radu Mazare s-a prezentat cu un grup de tinere fotomodele gata, gata sa voteze pe litoralul romanesc.

Prezenta fetelor la evenimentul din statiune, a fost conditionata de participarea la votul impotriva presedintelui suspendat, Traian Basescu. Oare cei care au avut cazare Olimp au avut unde vota si ei cu fete in bikini?

Radu Mazare a venit imbracat intr-un sort de plaja, tricou, slapi in picioare, iar fotomodelele ce-l urmau,in costume de baie. Acesta a indemnat turistii cazati pe malul marii sa vina si ei costumati gata de plaja, „echipati” doar cu buletinul sau cartea de identitate la ei, in conditiile in care in lege se stipuleaza clar, „tinuta decenta”.

Astfel, femei si barbati deopotriva si-au facut aparitia la sectiile de votare amplasate in restaurantele hotelurilor din Mamaia si nu numai, cu gandul bine stabilit, sa isi dea jos presedintele cel „tiran” ca sa poata trai „mai bine”.

In majoritatea centrelor de votare din statiuni s-au prezentat in medie in jur de 400 de persoane, pana la ora 3 dupa amiaza, in conditiile in care litoralul era full de petrecareti, estimandu-se peste 200 de mii de turisti cazati in hotelurile de la noi.

libris.ro

Share Button
divisima.com

Leave a Comment