Tricouri personalizate pentru cupluri

Tricouri personalizate pentru cupluri

Tricouri personalizate pentru cupluri

Tricourile sunt articole de vestimentatie pe care le poarta cu mare drag atat femeile cat si barbatii, dat fiind faptul ca sunt comode, iar fiecare persoana se simte bine in pielea sa atunci cand poarta un astfel de articol de vestimentatie.

Exista o multime de modele de tricouri atat pentru femei cat si pentru barbati, asa ca fiecare isi poate indrepta atentia spre tricourile pe care le considera ideale.

De precizat insa este faptul ca in clipa de fata la mare cautare sunt acele tricouri personalizate prin care se pot transmite fel si fel de mesaje. Exista tricouri personalizate pentru barbati, tricouri personalizate pentru femei si chiar tricouri cupluri.

libris.ro

Tricourile personalizate pentru cupluri sunt fara doar si poate cele mai speciale, pentru ca tinerii indragostiti pot sa transmita diferite mesaje prin intermediul acestor articole de vestimentatie.

Exista de exemplu cupluri in care barbatul poarta un tricou cu mesajul imprimat “I Love My Girlfriend” tricou prin care isi exprima sentimentele fata de partenera sa, in timp ce aceasta poate purta un tricou cu mesajul imprimat “I Love My Boyfriend”. Prin intermediul acestui mesaj, si ea la randul sau ii arata partenerului cat de mult il iubeste.

Exista deasemenea modele de tricouri personalizate pentru cupluri care sa aiba imprimat semnul infinitului, si mesajul “I Love You”. Multe cupluri poarta astfel de tricouri, transmitand ca iubirea lor este infinita.

Alte cupluri aleg sa poarte tricouri personalizate cu mesajul “I Only Have Eyes For Her” (partenerul), in timp ce partenera poate purta un tricou cu mesajul “I Only Have Eyes For Him”, iar prin aceste tricouri, cuplurile le transmit tuturor ca nu mai au ochi pentru altcineva.

Tot pentru cupluri, o idee inspirata ar fi aceea de a purta el un tricou cu o coroana imprimata alaturi de cuvantul “King”, in timp ce ea poate purta deasemenea un tricou cu o coroana, alaturi de cuvantul “Queen”.

Tot pentru cuplurile care se iubesc foarte mult ar fi indicate acele tricouri care au imprimat mesajul “Suflete Pereche”, un tricou avand imprimat cuvantul “Suflete”, iar al doilea avand imprimat cuvantul “Pereche”. Purtate separat, poate tricourile nu vor atrage prea mult atentia, dar atunci cand partenerii se tin de mana si poarta tricourile care au acest mesaj imprimat, cu siguranta vor atrage atentia tuturor celor din jur.

Alte cupluri opteaza pentru mesaje cu totul si cu totul diferite, astfel ca el poate opta pentru un tricou cu mesajul “Asa arata un iubit extraordinar”, in timp ce ea poate purta un tricou cu mesajul “Asa arata o iubita extraordinara”.

Cuplurile pot purta si tricouri cu mesaje amuzante precum “N-am nevoie de Google, iubita mea le stie pe toate”, sau “N-am nevoie de Google, iubitul meu le stie pe toate”.

divisima.com

Asadar, dupa cum se poate observa, tricourile personalizate pot sa reprezinte cea mai buna metoda prin care cuplurile isi exprima sentimentele si trairile. Acestea au fost doar cateva sugestii si idei de tricouri personalizate pentru cupluri, insa cu siguranta fiecare cuplu isi poate imprima mesajul dorit pe tricou.

Share Button

Leave a Comment