Tratamente ideale cu radiofrecventa

Tratamente ideale cu radiofrecventa

Tratamente ideale cu radiofrecventa

Imaginea conteaza foarte mult, astfel ca femeile vor pune cu siguranta foarte mare pret pe acest aspect, si vor incerca  sa faca tot ce le sta in putere pentru ca imaginea lor sa fie una perfecta.

Ei bine, pentru a avea o imagine perfecta, cu siguranta in primul rand trebuie sa ai un corp perfect, iar un corp perfect pentru o femeie inseamna o silueta de invidiat, si niste forme care sa fie deasemenea de invidiat.

Femeile care tin foarte mult la acest aspect, cu siguranta vor petrece mai multe ore in fiecare saptamana la sala de sport, si vor urma niste diete pentru a se mentine in forma, insa sunt si doamne care nu au timp de sport sau de diete, astfel ca au nevoie de o solutie miraculoasa.

Si se pare ca si pentru femeile care nu au timp de sala sau sa urmeze o dieta, se poate gasi o solutie ideala, care este radiofrecventa corporala, aceasta fiind un tratament non chirurgical, care reprezinta una dintre cele mai importante si inovatoare tehnologii estetice, utilizate in lupta cu celulita, vergeturile si deasemenea este folosita in lipsa tonusului cutanat.

Un astfel de tratament reprezinta fara doar si poate, cea mai buna alternativa pentru femeile care nu isi doresc sa se supuna unor operatii estetice. Chiar si specialistii recomanda un astfel de tratament, pentru a trata vergeturile si celulita.

Ca si rezultate ale tratamentului cu radiofrecventa corporala, putem aminti tonifierea profunda a corpului, indiferent de varsta femeii care apeleaza la tratament. Deasemenea stimularea productiei de colagen, care sa ofere o piele mai ferma, este un alt rezultat incredibil pe care il poate avea un astfel de tratament.

Reducerea vergeturilor dar si prevenirea aparitiei acestora, si cu siguranta un aspect vizibil imbunatatit pentru piele chiar de la prima sedinta, cu siguranta sunt alte rezultate ale unui tratament cu radiofrecventa.

Acest procedeu, are la baza sa aplicarea ultrasunetelor care au rolul de a produce incalzirea tesutului adipos dar si a dermului, insa fara ca epiderma sa fie afectata. La nivel corporal, aceasta incalzire va favoriza eliminarea lichidelor si a toxinelor, va imbunatati deasemenea si metabolismul datorita activarii circulatiei pe zona tratata, va reface conturul corporal, va reduce aspectul de celulita, si nu in ultimul rand, va reduce nivelul grasimii localizate.

Cu siguranta doamnele care vor urma un astfel de tratament, vor reusi sa se bucure de corpul la care au visat de foarte mult timp, insa ce vor face in cazul in care nu sunt multumite de modul in care arata chipul lor?

Cu siguranta si aici se va gasi o solutie, iar radiofrecventa faciala este cea mai buna solutie, pentru ca aceasta va estompa ridurile, va stimula producerea de noi fibre de colagen si elastina, va inchide porii dilatati, si va defini ovalul facial.

libris.ro

Un astfel de tratament se bazeaza fara doar si poate pe capacitatea undelor magnetice de a crea energie si de a incalzi anumite structuri moleculare din tesaturile dermice si sub dermice, pentru a intinde fibrele de colagen, si pentru a crea alte fibre.

Share Button

Leave a Comment