Tot ce trebuie sa stii despre o cabina de paza

Tot ce trebuie sa stii despre o cabina de paza

Tot ce trebuie sa stii despre o cabina de paza

Despre cabinele de paza, dupa cum si denumirea lor o spune, cu siguranta primul lucru pe care trebuie sa il stii este acela ca ele au fost construite pentru a fi folosite de catre agentii de paza.

O cabina de paza poate sa fie intalnita in absolut orice parcare a unei firme private, sau in curtea unei firme care a incheiat un contract de colaborare cu o firma de paza.

Aceste cabine de paza au de regula dimensiunea de 145 cm X 145 cm, insa exista si cabine de paza care sa aiba dimensiuni diferite. Se mai pot gasi cabine de paza care sa aiba dimensiunile 145 cm X 220 cm, 145 cm X 270 cm, 220 X 220 cm, 220 X 270 cm.

libris.ro

Aceste cabine de paza se pot realiza la comanda, in functie de necesitatile fiecarei firme de paza, iar atunci cand ne referim la necesitatile firmelor de paza, discutam in primul rand despre punctele de lucru ale firmelor respective de pasa.

Cabinele respective sunt alcatuite din materiale ecologice, au peretii exteriori placati cu tabla galvanizata pre-vopsita si izolata termic cu spuma poliuteran. Cabinele de paza sunt rezistente si la impact dar si la ignifuga.

Referitor la captusirea podelei cabinei de paza trebuie mentionat faptul ca aceasta se face prin utilizarea unor panouri din ciment natural, in timp ce acoperisul cabinei de paza este realizat din panouri sandwich cu table trape galvanizate. Acoperisurile acestor cabine sunt izolate cu vata minerala, iar pe acoperisul cabinelor se regaseste un canal colector al apei pluviale.

In ceea ce priveste tamplaria usilor si a ferestrelor acestor cabine de paza, este important de mentionat faptul ca aceasta este tamplarie PVC, astfel ca aerul rece nu are pe unde sa patrunda in interiorul cabinei.

Aceste cabine de paza sunt ideale pentru agentii de paza datorita faptului ca ei isi pot desfasura activitatea in cele mai bune si in cele mai sigure conditii, dat fiind faptul ca ele sunt dotate cu instalatii electrice (priza, intrerupatoare, panouri electrice), dar si cu instalatii sanitare (cabina de dus, chiuveta, vas wc).

Deci, putem spune ca agentii de paza isi pot desfasura activitatea in cele mai bune conditii fara a mai fi nevoiti sa isi paraseasca punctul de lucru, iar astfel vor putea supraveghea foarte bine zona pe care o au de supravegheat.

De regula insa, cei care isi desfasoara activitatea intr-o astfel de cabina de paza, au de indeplinit si alte sarcini, asa ca agentii de paza care lucreaza intr-o asemenea cabina de paza trebuie sa monitorizeze tot ceea ce se desfasoara in incinta parcarii pe care o au de pazit, iar acest lucru se intampla in cabina de paza, pe un monitor mare.

Apoi, cei care lucreaza intr-o astfel de cabina, trebuie sa inregistreze toate persoanele care au intrat in parcarea sau in incinta pazita, sau toate autoturismele care au intrat in parcarea sau in incinta respectiva.

divisima.com

Asadar, o cabina de paza este ideala pentru agentii de paza, pentru ca in cabina acestia isi desfasoara activitatea.

Share Button

Leave a Comment