Tot ce trebuie sa stii despre marirea buzelor cu acid hialuronic

Tot ce trebuie sa stii despre marirea buzelor cu acid hialuronic

Tot ce trebuie sa stii despre marirea buzelor cu acid hialuronic

Sunt o multime de femei care apeleaza la tot felul de trucuri, iar altele apeleaza chiar si la tot felul de interventii chirurgicale, cu scopul de a obtine un corp si un chip care sa fie cat mai frumos, si care sa se apropie pe cat mai mult posibil de perfectiune.

In acest sens, anumite femei isi doresc sa opteze pentru o interventie de marire buze, datorita faptului ca isi doresc ca buzele lor sa aiba un volum mai mare, iar astfel sa devina mult mai senzuale.

Ei bine, privind aceasta procedura minim invaziva de marire a buzelor, care le va aduce acestora un plus de volum, este indicat de mentionat faptul ca femeile potrivite pentru un procedeu de marire buze sunt acelea care nu sunt incantate deloc de forma sau de marimea buzelor lor, insa si persoanele care isi doresc sa mascheze semnele imbaranirii create in zona buzelor pot sa apeleze la aceste interventii pentru marirea buzelor.

libris.ro

In cazul celor care intr-adevar au de gand sa urmeze o asemenea interventie, este important de mentionat faptul ca buzele pot sa fie marite temporar cu acid hialuronic, sau pot sa fie marite permanent cu implanturi cu silicon, sau chiar cu transplantul de grasime proprie, cunoscut sub denumirea de lipofilling.

In functie de procedura care se urmeaza pentru marirea buzelor, o asemenea interventie poate sa dureze intre 20 de minute si 60 de minute, iar acest timp depinde de metoda folosita pentru marirea buzelor.

Marirea buzelor cu acid hialuronic este fara doar si poate modalitatea cea mai des intalnita pentru ca buzele sa devina senzuale in scurt timp, iar pentru ca interventia sa nu fie una dureroasa, este suficient ca inainte cu aproximativ 30 de minute de inceperea procedurii, pe buze sa fie aplicata o crema anestezica.

In cazul persoanelor mai sensibile, se poate efectua chiar si un anestezic injectabil local, daca este nevoie, iar anestezicul respective isi va pastra efectul timp de doua ore.

Aceasta procedura de injectare a buzelor cu acid hialuronic dureaza aproximativ 15 minute, si consta in injectarea acidului hialuronic in buze, cu un ac foarte fin, in cantitati mici. Injectarea se poate efectua in marginea buzei, iar astfel se va produce o accentuare a conturului buzei, insa se poate ca injectarea sa fie efectuata si in profunzime, in muschiul buzelor, iar in acest fel se va accentua proiectia si volumul buzei.

Este iarasi important de mentionat si faptul ca acele linii care pornesc spre nas dinspre buza superioara, pot sa fie si ele definite datorita injectarii cu acid hialuronic, iar pentru ajungerea la un rezultat cat mai armonios, se foloseste des o combinatie a acestor etape.

Asadar, este foarte important de precizat faptul ca in cazul persoanelor care isi doresc sa aiba buzele mai voluminoase si mai senzuale, se pot gasi diferite modalitati pentru a ajunge la rezultatul dorit, insa fara doar si poate, cea mai des intalnita modalitate este reprezentata de injectarea buzelor cu acid hialuronic, iar in functie de metabolismul fiecarei persoane, rezultatele pot sa ramana vizibile de la 6 luni la 12 luni.

Share Button

Leave a Comment