Tipuri de imprumuturi oferite de catre casele de amanet

Tipuri de imprumuturi oferite de catre casele de amanet

Tipuri de imprumuturi oferite de catre casele de amanet

In Romania exista o multime de persoane care in fiecare zi se confrunta cu o mare problema, si anume cu lipsa banilor.

Unele persoane se confrunta cu aceasta problema datorita faptului ca tocmai ce si-au pierdut locul de munca. Alte persoane se confrunta cu lipsa banilor datorita faptului ca au un stil de viata nu foarte bun, adica azi cheltuie tot ce castiga, iar apoi nu mai au bani.

Ei bine, persoanele care se confrunta cu probleme de ordin financiar, indiferent de motivele pentru care nu mai au bani, cauta mereu cele mai bune solutii pentru a face cat mai rapid rost de bani.

O solutie foarte eficienta pentru cei care au nevoie de bani, este aceea de a se imprumuta de la o casa de amanet, iar in continuarea acestui articol vom dezbate acest aspect.

Casele de amanet le ofera sume de bani cu imprumut tuturor celor care au nevoie de bani si care gireaza cu diferite obiecte de valoare.

Asadar, cei care au nevoie de bani, pot opta pentru un imprumut de tipul amanet bijuterii sau amanet aur. Acest lucru inseamna ca persoanele respective isi pot amaneta bijuteriile din aur pentru a face rost de banii de care au nevoie.

Exista si persoane care nu isi investesc banii in bijuterii ci isi cumpara dispozitive electronice, precum un telefon mobil, un laptop, o tableta, sau alte astfel de dispozitive. Deci, cei care nu au bani si isi doresc sa se imprumute, pot opta pentru un imprumut de genul amanet electronice.

divisima.com

Aceste imprumuturi sunt ideale pentru toti cei care nu au nevoie de sume mari de bani, insa exista si situatii in care oamenii au nevoie de mai multi bani.

Pentru cei care au nevoie de mai multi bani, exista varianta unui imprumut de genul amanet auto, astfel ca oamenii se pot imprumuta iar in acest caz pot gira cu masinile personale pentru in schimbul banilor imprumutati.

Cei care isi doresc sa opteze pentru amanetul auto trebuie sa aiba asupra lor cartea de identitate atunci cand trec pragul casei de amanet. Apoi, mai au nevoie si de documentele masinii, iar aici discutam despre certificatul de inmatriculare al masinii si despre cartea de identitate a masinii.

Exista si situatii in care oamenii care au nevoie de bani isi doresc sa amaneteze masina firmei pe care o detin. In aceste conditii, pe langa documentele mentionate anterior in articol mai este nevoie si de o copie dupa certificatul de inmatriculare al firmei in Registrul Comertului.

In momentul in care clientul prezinta toate aceste documente, se va trece la evaluarea masinii de catre personalul casei de amanet, iar apoi daca ambele parti cad de acord asupra sumei de bani in schimbul masinii, se va incheia contractul de amanet.

libris.ro

Contractul de amanet se incheie pe o perioada de 30 de zile initial, insa acesta se poate prelungi automat la cererea clientului. In cazul in care clientul are posibilitatea sa plateasca mai repede datoria, isi recupereaza mai repede masina.

Share Button

Leave a Comment