Tipuri de carcase de telefon

Tipuri de carcase de telefon

Tipuri de carcase de telefonOrice telefon are o carcasa telefon. Altfel, nici nu se poate. Ai vazut probabil cat de inestetic arata un telefon fara carcasa, sau care are carcasa crapata. Carcasa protejeaza telefonul mobil si totodata il face usor de utilizat si de tinut in mana.

Orice carcasa telefon se poate deteriora la un anumit timp, fapt pentru care este posibil sa ai nevoie de una noua. Indicat ar fi sa iti achizitionezi o astfel de carcasa originala, deoarece ai nevoie de ceva calitativ. Intra pe Accesoriigsm.ro si comanda carcasa potrivita pentru modelul tau de telefon.

Carcasele pentru telefoane pot fi din materiale diferite, in functie de modelul telefonului. In general intalnim 2 mari tipuri si anume: metal si plastic.

•    Carcasele din metal

Telefoanele cu astfel de carcase arata foarte bine, deoarece metalul da o eleganta aparte intregului telefon. De asemenea, carcasele de metal sunt foarte rezistente la socuri si se deterioreaza mai greu ca cele de plastic.

In general, carcasele de metal sunt facute din aluminiu, deoarece este un metal usor si rezistent, astfel incat greutatea telefonului va fi una de dorit. Astfel de carcase sunt des intalnite la modelele de la iPhone, HTC sau Nokia.

Cei care isi permit luxul, pot opta si pentru un telefon mai deosebit, si anume un telefon din carcasa de aur. Acestea insa sunt incredibil de scumpe si pentru a ti le cumpara, chiar trebuie sa ai bani. Iata ce telefoane pot avea carcasa de aur: HTC One M8, Samsung Galaxy 4, iPhone 5S sau BlackBerry Q10.

libris.ro

Carcasele de metal prezinta doua mari dezavantaje. Primul ar fi acela ca slabesc puterea de receptie a semnalului, iar al doilea faptul ca afecteaza durata de viata a bateriei.

In ceea ce-i priveste pe posesorii de telefoane cu carcase de metal, unii se declara multumitii, altii nu. Ca de fiecare data, parerile sunt impartite.

•    Carcase din plastic

Multe din carcasele din plastic dau un aspect deosebit telefoanelor. Marele avantaj al acestora este acela ca pot fi de o multime de culori si modele, astfel incat chiar iti poti alege ceea ce iti place. Carcasele din plastic au un pret accesibil pentru orice cumparator.

Marea majoritate a producatorilor de telefonie mobila folosesc plasticul deoarece este mult mai usor decat metalul, lucru care pentru multi conteaza la achizitionarea unui telefon mobil.

Din nefericire, chiar daca pentru unii un astfel de telefon arata elegant, pentru altii lucrurile nu stau la fel. Unele persoane spun ca plasticul ii da un aspect de telefon ieftin si in plus mai raman pe suprafata lui si o multime de amprente.

Producatorii insa, au incercat sa creeze tot felul de combinatii de materiale pentru a da un aspect mai deosebit telefonului cu carcasa din plastic, cum ar fi BlackBerry Bold 9000, care are o carcasa cu aspect de piele.

Daca nu stii ce telefon sa-ti cumperi, gandeste-te bine ce tip de carcasa ti-ar placea mai mult si gandeste-te si la dezavantajele fiecarui model. Oricum, ai de unde alege, deoarece sunt o multime de telefoane mobile atat cu carcasa de metal, cat si din plastic sau alte materiale.

divisima.com

Share Button

Leave a Comment