Tehnici de optimizare SEO

Tehnici de optimizare SEO

libris.ro

Tehnici de optimizare SEO Una dintre cele mai importante aspecte vizate de tehnicile SEO este intuirea dorintelor consumatorilor .

Pentru a capta atentia cititorilor specialistii SEO au sarcina de a descoperi cat mai multe keywords , cuvinte cheie , pentru a le introduce in campul de cautare .

Este foarte important ca aceste cuvinte sa fie dintre cele mai des utilizate de consumatori . Acesta chestiune nu este inflentata numai de inteligenta celor care se ocupa de aceste operatiuni ci si de noroc si intuitie . Exista foarte multe tipuri de servicii seo pentru care puteti opta, piata in domeniu fiind extrem de bogata.

Continutul pe care site-ul dumneavoastra il pune la dispozitia cititorilor trebuie sa nu contina ceea ce acestia gandesc deja .

Si acum urmeaza intrebarea de 1 milion de dolari : Cum reusesti sa afli ce gandesc consumatorii ? Cum poti sa intuiesti ce anume cauta acestia si care sunt cele mai cautate cuvinte cheie ? Site-ul www.danbradu.ro iti ofera toate raspunsurile .

Specialistii in domeniu recomanda Google Keyword Tool ca fiind cea mai eficienta modalitate de cautare a keyword-urilor . Acest sistem va ofera cea mai corecta perceptie a cea ce inseamna cu adevarat si ce valoare au cuvintele cheie .

O modalitate foarte usoara de gasi cuvinte cheie cerute de piata tinta este utilizarea campului “ Website” din instrumentul Google cu ajutorul caruia inserezi adresa web a paginilor din site ( se poate aplica fie pentru o singura pagina fie pentru mai multe pagini ) , desigur trebuia sa detineti in prealabil un site . Dupa acesta introducere Google va prezinta o statistica a celor mai folosite cuvinte cheie . Fiecare keyword in parte prezinta o alta viziune , un alt tip de personalitate si nu in ultimul rand o necesitate diferita .

O alta tehnica foarte utila de gasire a keyword-urilor este SurveyMonkey.com , un site care va ajuta in primul rand prin prisma faptului ca aproba utilizatorilor realizarea unor chestionare cu ajutorul carora sa examineze nevoile si dorintele pietei tinta . Tinta principala a acestui sistem este descoperirea celor mai optime cuvinte cheie pe care sa le inserati in articole .

Mare atentie insa pentru ca cei mai multi utilizatori introduc mai mult de un cuvant cheie atuci cand doresc sa gaseasca ceva . Foarte putini se multumesc sa introduca un singur cuvant iar daca rezultatul cautarii nu ii multumeste sa paraseasca pagina web . Asadar daca reusiti performanta de a capta atentia utilizatorului inca de la primul cuvant cheie a-ti castigat detasat batalia cu site-urile concurente .

Printre cele mai des utilizate tehnici maximizare a traficului se mai numara :

– Conceperea unor articole pilon ( pillar content ) . Aceste articole au peste 1000 de cuvinte si presupun tratarea in detaliu a unui subiect , pot reprezenta adevarate comori pentru site-ul dumneavoastra . Utilizatorii apreciaza informatiile detaliate de foarte buna calitate .

– Updatarea continutului intr-un ritm continuu . Trebuie sa veniti in permanenta in  intampinarea vizitatorilor cu subiecte originale si de actualitate .Realizarea de comentarii pe alte blog-uri . Daca aveti idei interesante indrazniti sa le expuneti .

– Incurajarea comment-urilor vizitatorilor si participarea la dezbateri . Generarea de discutii fie ele si in contradictoriu pot sa va asigure un trafic semnificativ .

– Promovarea prin agregatoare si social media . In tara noastra agregatoarele nu sunt foarte cunoscute insa trebuie mentionat ca sunt o buna sursa generatoare de trafic . Promovarea prin social media este deja o chestiune foarte cunoscuta .

– Oferte gratuie . Toate ofertele de acest tip sunt ca un magnet de atragere a vizitatorilor.

– Crearea unui continut provocator , determinati cititorul sa isi exprime parea .

– Convingeti utilizatorii sa va promoveze .

Alte stiri actuale :

divisima.com

1. Cum sa alegeti cele mai bune servicii SEO
2. The Best Place to Buy and Sell SEO Services for 2013
3. Google Penguin 2013: How to Evolve Link Building into Real SEO
4. SEO, Content Marketing & Social: Hot Topics Ahead of SES Toronto 2013

Share Button

Leave a Comment