Situatii neplacute pentru utilizatorii Huawei P20 Lite

Situatii neplacute pentru utilizatorii Huawei P20 Lite

Situatii neplacute pentru utilizatorii Huawei P20 Lite

divisima.com

In ultimul timp, foarte multe persoane care si-au schimba vechile smartphone-uri au optat pentru modelele Huawei, iar P20 Lite este un model spre care si-au indreptat atentia multe persoane.

Raportul calitate – pret al acestui model a indemnat multi utilizatori sa renunte la ideea de a achizitiona alte modele, pentru a alege acest terminal. Cei care au optat pentru P20 Lite si care si-au dotat dispozitivul cu accesorii de protectie, in cele mai multe cazuri folosesc si astazi telefonul, care ruleaza perfect.

Unii dintre utilizatorii de P20 Lite, nu si-au echipat telefoanele cu accesorii de protectie, asa ca au avut nevoie deja de o inlocuire display Huawei P20 Lite. Cei mai multi dintre cei care au inlocuit display-ul pana acum, au ales totusi sa isi echipeze telefonul cu accesorii de protectie, pentru a nu mai avea nevoie de o noua inlocuire display Huawei P20 Lite.

libris.ro

Ei bine, unele dintre telefoanele Huawei P20 Lite pot avea insa alte probleme, iar o parte dintre acestea vom prezenta in cele ce urmeaza:

Problema de descarcare rapida a bateriei

Produsele Huawei sunt livrate cu baterii puternice, iar P20 / P20 Lite / P20 Pro nu fac exceptie: 3400 mAh, 3000 mAh si respectiv 4000 mAh. Aceasta inseamna ca bateria ar trebui sa va serveasca cateva ore dupa incarcarea completa. Cand bateria incepe sa se descarce prea repede, exista o serie de lucruri care ar putea fi gresite.

Puteti incepe din timp, utilizand modul de economisire a energiei. Puteti reduce intotdeauna luminozitatea ecranului si puteti comuta rezolutia de la FHD + la HD +. De asemenea, trebuie sa dezactivati functiile si serviciile pe care nu le utilizati la un moment dat, precum GPS si Wi-Fi. Daca problema persista, este posibil ca unele aplicatii terta parte sa cauzeze problema. Dezinstalati ultimele pe care le-ati instalat si vedeti daca vor fi imbunatatiri. De asemenea, puteti sa resetati din fabrica o ultima solutie.

Telefonul ruleaza prea lent

Cu procesoarele lor puternice, Huawei P20 / P20 Lite / P20 Pro nu ar trebui sa fie lent. Singurul motiv pentru care telefoanele vor functiona prea lent este atunci cand procesoarele sunt supraincarcate si prea multe programe au preluat spatiul RAM.

In cele mai multe cazuri de dispozitive inteligente care ruleaza prea lent, exista aplicatii necinstite in fundal folosind puterea procesorului. Exista diferite lucruri pe care le puteti face pentru a rezolva aceasta problema. Pentru inceput, minimizati rata pe care o faceti multitaskingul. Actualizati toate aplicatiile. Eliminati orice aplicatie suspecta instalata recent. Memorati din cand in cand memoria. Daca problema este severa si persista, incercati sa resetati din fabrica.

Aplicatii care nu raspund / Aplicatii pastreaza crashing

Cand unele aplicatii nu raspund in dispozitivul dvs. Huawei P20, P20 Lite sau P20 Pro, exista o serie de motive posibile. Problemele sunt in mare parte cu aplicatiile si in cateva ocazii, dispozitivul poate provoca si problema.

Asadar, acestea pot fi cateva dintre situatiile neplacute cu care se pot confrunta persoanele care detin modelul Huawei P20 Lite. Cu siguranta insa, nu toate aceste dispozitive intampina probleme de functionare. Cele despre care am discutat sunt cazuri izolate, insa totusi, utilizatorii au avut astfel de neplaceri.

Share Button

Leave a Comment