Sfaturi pentru achizitia unui apartament nou cu finisaje de calitate

Sfaturi pentru achizitia unui apartament nou cu finisaje de calitate

libris.ro

Sfaturi pentru achizitia unui apartament nou cu finisaje de calitate
Una dintre cele mai importante decizii este cea legata de achizitia viitoarei locuinte. Exista o multitudine de criterii pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand te decizi sa faci acest pas.

Bugetul este criteriul cel mai important, insa, trebuie sa fii constinent de faptul ca un apartament nou este o investitie pe termen lung si ca alegerea ta trebuie sa aiba in vedere planurile tale de viitor.

Chiar daca un apartament cu una sau 2 camere pare o optiune mai accesibila,este posibil ca un apartament nou cu 3 camere in Bucuresti sa fie o alegere mult mai buna, mai ales daca te gandesti sa-ti intemeiezi o familie.

Atunci cand vrei sa cumperi un apartament, ai de obicei doua variante: sa optezi pentru un apartament vechi care trebuie renovat, sau sa alegi un apartament nou, finisat si care beneficiaza de dotari moderne.

Stim cu totii cum sunt apartamentele construite inainte de revolutie, insa nu multi dintre noi au avut ocazia sa vada cum arata un apartament nou, care respecta cele mai riguroase standarde de calitate si confort.

Este usor sa realizezi ca un apartament nou este solutia cea mai buna, datorita costurilor de exploatare mult mai mici, fiabilitatii si dotarilor moderne. Noile apartamente sunt mai spatioase iar compartimentarea asigura o exploatare optima a spatiului.

La fel de important este sa tinem cont de zona si de facilitatile ei, atunci cand luam decizia sa achizitionam un apartament, cat de accesibila este fata de punctele de interes din oras si cat de ofertanta este proximitatea.

divisima.com

Confortul unei zone este dat in primul rand de accesibilitate dar trebuie sa tinem cont si de calitatea mediului in care vom locui, de facilitatile de recreere pe care acesta ni le poate pune la dispozitie.

Desigur, te gandesti ca este greu sa gasesti locuinta care sa indeplineasca toate aceste cerinte, dar daca vei contacta un reprezentant de vanzari Greenfield, vei vedea ca acestea sunt criterii normale atunci cand alegi o locuinta care se adreseaza persoanelor active dar care isi doresc si un stil de viata sanatos.

Greenfield este ansamblul rezidential imbratisat de padure, care ofera o gama varianta de apartamente bine facute, gata sa satisfaca cele mai pretentioase gusturi, toate purtand garantia calitatii, sub conceptul de “apartamente bine facute” dar , care asigura si standarde ridicate in ceea ce priveste stilul de viata si calitatea mediului- cel mai curat aer din Bucuresti.

Sunt putini cei care isi permit sa cumpere un apartament nou fara sa apeleze la un credit ipotecar. Nu ar fi gresit sa alegi un credit pe douazeci sau treizeci de ani pentru a cumpara un apartament vechi?

Toate apartamentele noi de 3 camere din Greenfield au TVA de 5% si beneficiaza de oferte avantajoase de creditare. Solicita acum o oferta si convinge-te!

Greenfield
Strada Drumul Padurea Neagra, nr 56, Bloc BL04, Parter Bucuresti, Romania 014044
Phone: +40 21.230.75.70/71/72

Share Button

Leave a Comment