Review Sony XZ1

Review Sony XZ1

Review Sony XZ1

In anul 2018 fiecare persoana detine un smartphone sau chiar mai multe, iar motivul este unul cat se poate de simplu: un smartphone poate sa fie folosit in prezent in foarte multe scopuri.

Tocmai de aceea, fiecare persoana vrea ca telefonul pe care il detine sa fie foarte performant, si sa aiba si un aspect foarte placut.

In acest sens, cei care isi doresc un smartphone performant, care sa fie de la un producator de top, si care sa fie atractiv la pret, iar pe langa asta eventualele piese si accesorii telefoane sa fie accesibile, se pot orienta acum spre un model Sony Xperia XZ1.

divisima.com

In ceea ce priveste designul acestui model de la Sony, exista multe voci care sustin ca telefonul are acelasi design precum alte modele din seria Xperia Z. Acest aspect este insa usor uitat, pentru ca telefonul este construit din materiale de cea mai buna calitate, iar finisajele sunt pur si simplu impecabile.

Carcasa unibody a acestui telefon realizata din aluminiu puncteaza perfect la rigiditate structurala, dar si la senzatia de produs premium. Putem spune despre acest model ca este un smartphone cu design clasic si cu finisare ireprosabila.

In ceea ce priveste partea hardware trebuie precizat faptul ca Sony a optat pentru unul dintre cele mai performante procesoare existente pe piata. Tot aici ar cam trebui precizat faptul ca telefonul are o baterie de doar 2700 mAh cu functia Qnovo Adaptive Charging, insa telefonul rezista destul de mult timp incarcat, asa ca utilizatorii nu au de ce sa isi faca problee.

Referitor la partea software, trebuie precizat faptul ca terminalul Sony Xperia XZ1 vine cu sistemul de operare Android 8.0 Oreo, un sistem de operare foarte bine ales.

In ceea ce priveste camera foto, cu siguranta toata lumea cunoaste faptul ca terminalele Sony sunt foarte performante la acest aspect, asa ca acest model are o camera foto principala de 19 MP cu deschidere f/2.0 autofocus hibrid cu timp de raspuns de 0.03 secunde, stabilizare digitala pe 5 axe, OIS, Led Flash, filmare 4K slow motiion la 960fps.

Referitor la camera frontala, trebuie precizat faptul ca aceasta este de doar 13 mega pixeli si are un unghi larg de deschidere si filmare la 1080p.

Tot in prezentarea acestui model de la Sony mai trebuie mentionat faptul ca acesta are un procesor Qualcomm Snapdragon 835 de tipul Octacore, Adreno 540 GPU. Spatiul de stocare intern al telefonului deste de 64 GB insa el se poate extinde cu card de memorie micro SD de maxim 256 GB. Referitor la memoria RAM, aceasta este de 4GB.

Ei bine, acestea sunt cele mai importante specificatii tehnice ale terminalelor Sony Xperia XZ1, asa ca toate persoanele care isi cauta un smartphone care sa arate minunat si care sa functioneze mereu fara probleme, isi pot alege un astfel de model de la Sony.

libris.ro

Telefonul vine la un raport calitate – pret foarte bun, asa ca toti cei care il aleg se pot felicita pentru ca aleg un smartphone performant la un pret atractiv.

Share Button

Leave a Comment