Produse cosmetice folosite zilnic de catre femei

Produse cosmetice folosite zilnic de catre femei

Se stie faptul ca o femeie care tine la imaginea ei nu pleaca niciodata de acasa fara a se machia, cat de putin, asa ca in cele ce urmeaza in acest articol vom discuta putin despre care sunt produsele cosmetice pe care femeile le folosesc in viata de zi cu zi.

Mai intai de toate putem sa amintim aici fondul de ten, iar faptul ca acest produs este foarte des folosit de catre femei nu ar trebui sa surprinda pe nimeni in conditiile in care acest produs poate sa mascheze orice imperfectiune a tenului.

Orice mica zgarietura, sau un cos ori punctele negre sau chiar si pistruile pot sa fie foarte bine mascate sub un fond de ten de cea mai buna calitate. Referitor la fondurile de ten trebuie precizat ca se gasesc sub mai multe forme, astfel ca exista fond de ten compact, fond de ten spuma, fond de tem crema, fond de ten lichid sau fond de ten pudra.

Ei bine, tot in viata de zi cu zi, mai mult ca sigur femeile nu vor pleca nicaieri de acasa fara a se ruja putin, iar aici este important de precizat faptul ca se gasesc diferite tipuri de rujuri, printre care si Rujuri sleek matte me.

Aceste rujuri sunt mate si contin argila alba, motiv pentru care rujurile care fac parte din aceasta categorie nici nu stralucesc, si nici nu au o textura groasa.

Referitor la rujurile mate trebuie amintit si faptul ca ele tind sa fie uscate, si au avantajul de a ramane pe buze o perioada indelungata de timp, iar acest lucru este firesc in conditiile in care un ruj mat are in compozitia sa si uleiuri uscate.

Asadar, femeile care isi doresc ca rujul lor sa ramana mereu pe buze, ar trebui sa isi indrepte atentia spre un ruj mat, care va oferi un contur perfect buzelor.

Este important de precizat ca aceste rujuri nu au o mare putere de acoperire, iar in cazul unor buze aspre si dezhidratate, trebuie evitata utilizarea acestor rujuri de buze, pentru ca aceste rujuri pot usca si mai tare buzele.

Tot referitor la rujuri trebuie precizat ca exista si rujuri lucioase, care sunt mai aspectuoase decat cele mate, insa care nu se mentin o perioada indelungata de timp pe buze. Acestea au insa o putere mai mare de acoperire deoarece textura moale se intinde cu o foarte mare usurinta.

Exista deasemenea si rujuri de buze hidratante, care contin mai multe ingrediente hidratante, insa aceste rujuri se sterg foarte rapid, insa femeile care se simt dezhidratate sau care simt ca au buzele aspre trebuie sa foloseasca un asemenea ruj de mai multe ori pe zi.

Glossurile pot sa reprezinte si ele o solutie buna pentru femeile care pun mare accent pe buze, insa acestea nu au nici o acoperire foarte mare, si nici nu rezista mult timp pe buze, insa au avantajul de a hidrata foarte bine.

divisima.com

Asadar, fondul de ten si rujul de buze cu siguranta sunt produse cosmetice folosite in viata de zi cu zi. Pentru ocazii speciale insa, femeile cu siguranta trebuie sa aiba la dispozitie o trusa make-up profesionala, pe care sa o foloseasca pentru un machiaj de invidiat.

Share Button

Leave a Comment