Pixul cu camera, dincolo de ochii nostri

Pixul cu camera, dincolo de ochii nostri

divisima.com

Pixul cu camera, dincolo de ochii nostriUnii oameni reusesc in spionaj fara a-si folosi proprii ochi, ci doar cu ajutorului unui pix cu camera, un dispozitiv incredibil, care poate ajuta in foarte multe situatii dificile.

Daca vrei sa devii mai bun in arta supravegherii mascate, ar trebui, probabil, sa te orientezi catre aceasta directie. Ascunsa in acest pix nevinovat, o camera foto-video de supraveghere poate inregistra ceea ce oamenii nu pot in anumite imprejurari.

Calitatea video este incredibil de buna pentru o asemenea camera mica, care poate inregistra sunete printr-un mini microfon incorporat si care, in ciuda dimensiunilor sale extrem de mici, este capabila sa intregistreze timp de mai mult de o ora, oferindu-ti imagini bune in cazuri destul de dificile, periculoase sau riscante.

Nu trebuie decat sa desurubezi pixul pentru a-i putea descoperi mufa USB astfel incat sa descarci rezultatele spionajului si sa il reincarci.

Cu acest aparat foto-video de inregistrare poti monitoriza oamenii si locurile pe care doresti sa le spionezi dintr-un motiv sau altul. Camera video are un design inteligent, aratand ca un element comun ce este trecut cu vederea usor. Camera are atat calitati video, cat si audio, avand, de asemenea, functia de a face simple fotografii.

Pixurile cu camera se pot gasi si cumpara chiar si online, din magazinele de specialitate. Acestea se gasesc sub diferite nume, cum ar fi pix camera, aparat foto stilou, camera pix, camera stilou, video pix recorder, etc.

Daca vrei sa stii si cateva informatii tehnice, afla ca pixul cu camera este format din 8 parti principale: obiectiv, DVR, senzor, comutator cu patru picioare (buton care activeaza inregistrarea sau care face fotografii), microfon, carcasa fizica reala (pixul cu camera, este, de cele mai multe ori, apt si pentru a scrie, avand un loc reincarcabil pentru cerneala), baterie de litiu si conector USB cu cablu de functionare.

Toate aceste elemente puse impreuna formeaza acest dispozitiv mic, sub acoperire.

Contrar credintei populare, pixurile cu camera nu se limiteaza la domeniul detectivilor particulari, cumparatorilor secreti si agentilor de aplicare a legii. De fapt, majoritatea utilizatorilor acestui tip de dispozitiv sunt consumatori obisnuiti.

Detectivii particulari din domeniul fraudei sunt mandadati sa obtina videoclipuri cu subiectii lor. Acest lucru poate fi destul de provocator si riscant in cazul in care subiectul calatoreste intr-un centru comercial, club de fitness, casino, etc., neputand fi filmat cu o camera de supraveghere evidenta.

libris.ro

Un pix cu camera, insa, permite anchetatorului sa observe subtil documente si sa inregistreze activitatile subiectului, in scopul de a prezenta cu succes dovezi clientului detectivului.

Share Button

Leave a Comment