Piscine din fibra de sticla

Piscine din fibra de sticla

libris.ro

Piscinele din fibra de sticla se instaleaza mai repede decat incorporarile traditionale si sunt si mai ieftine, insa inainte de a contacta specialistii in constructii piscine, ar trebui sa cititi acest articol cu atentie, iar astfel veti stii mai bine daca vi se potriveste sau nu o asemenea piscina.

Amintiti-va ca nu puteti sa vindeti o piscina daca nu sunteti multumit de ea. Pentru a va asigura ca sunteti multumiti de aceasta, iata cateva greseli comune pe care trebuie sa le evitati:

De ce vreti o piscina? Raspunsul pe care il aveti pentru aceasta intrebare conteaza foarte mult. Daca vreti doar o piscina doar pentru ca vecinii au una, atunci 99% nu veti fi niciodata multumit de piscina dvs. odata ce va veti da seama de responsabilitatea pe care trebuie sa o aveti. Asigurati-va ca piscina dvs. este pe placul dvs. nu pe placul vecinilor, iar astfel nu veti regreta alegerea facuta.

Pentru ce vreti sa aveti o piscina? Pentru a obtine piscina pe care o doriti, trebuie sa va indreptati atentia catre una care sa se potriveasca scopului dvs. O piscina pentru utilizare terapeutica va avea probabil nevoie de un capat de adancime mai mare si nu trebuie sa fie prea mare. O piscina pentru divertisment ar trebui sa fie mai mare si deasemenea ar trebui sa aiba un capat bun pentru scufundari.

Cine ajunge sa se ocupe de intretinerea acesteia? Intretinerea bazinelor este usoara, dar consumatoare de timp. Angajarea unui profesionist nu este atat de consumatoare de timp, dar va va costa aproximativ 100 de dolari pe luna, sau poate chiar mai mult. Decideti cine va intretine intretinerea si bugetul in consecinta, pentru a face cea mai buna alegere.

Mai mare nu este mai bine. Multi oameni viseaza sa aiba parte de o piscina mare cu un capat profund, dar isi petrec cea mai mare parte a timpului in capatul mic. Aceasta pierde aproximativ 65% din piscina.

Mai ieftin nu este intotdeauna cea mai buna afacere. Evitati instalatorii care zboara pe timp de noapte pentru a va construi piscina si pentru a va face instalatiile pentru ca pe timp de zi lucreaza in garajele lor. Indreptati-va atentia spre un instalator cu o afacere stabilita si asigurati-va ca verificati activitatea acestora.

divisima.com

Intelegeti-va garantia. Aflati in detaliu toate detaliile legate de perioada de garantie.

Luati in considerare costurile de proprietate, precum si costurile initiale. Costul intretinerii si repararii de rutina ar trebui sa fie intotdeauna considerat o parte a costului unei piscine.

Verificati inainte sa cumparati. Cumpararea unei piscine este ca si cum ati cumpara o masina, iar vanzatorii pot fi de incredere sau pot sa nu inspire incredere. Nu va grabiti sa incheiati primul contract care vi se propune, ci asteptati si analizati.

Ganditi-va pe termen lung. O piscina va dura o lunga perioada de timp, de aproximativ 25 pana la 30 de ani. Ganditi-va la utilizarea si intretinerea in aceasta perioada, nu doar pentru aceasta vara.

Cat costa intretinerea piscinei din fibra de sticla?

Intretinerea piscinei este destul de universala. Piscinele din fibra de sticla, cu toate acestea, sunt ieftine atunci cand vine vorba de intretinere. Unii instalatori ofera programe de intretinere pentru doar 15,00 $ pe luna. Aceasta include, de obicei, mentinerea stratului de gel deasupra liniei de plutire.

Daca o faceti singur, ati putea cheltui aceeasi suma sau chiar mai putin. Un lucru despre piscinele din fibra de sticla este faptul ca stratul de protectie este mai putin reactiv chimic si mai rezistent la alge decat betonul sau pistolul.

Share Button

Leave a Comment