O povestire cu bijuterii de proportii cristaline

O povestire cu bijuterii de proportii cristaline

O povestire cu bijuterii de proportii cristaline Este dovedit faptul ca toate povestile de succes incep din nimic. Toti pasii evolutivi uriasi pe care oamenii i-au facut in ultimul secol s-au datorat gandirii artistice si creative.

Inovatiile si descoperirile cu aplicatii uzuale sunt prezente in actiunile noastre zilnice datorita femeilor si barbatilor care s-au straduit sa faca reale cat mai multe aspiratii avute de-alungul vietii lor.

Multe institutii si organizatii si-au pus amprenta si si-au asumat riscuri pentru a aduce cele mai bune produse pe piata. Colectia de bijuterii din cristale Swarovsi Crystals este parte din aceste povesti de succes. De fapt paginile pe care aceasta companie le-a scris in industriile modei si a elegantei au cu adevarat proportii enorme, lucru limpede ca cristalul.

divisima.com

Dar cum au luat fiinta astfel de companii? Exact ca si slte industrii cu legaturi in lumea modei, Swarovski Crystal isi are radacinile in eforturile unui singur om. Sa ne concentram asupra lui Daniel Swarovski care a facut duferenta cu creatiile sale inovative si  eforturile sale neintrerupte.

Omul care se afla in spatele colectiilor de cristale si-a inceput activitatea exact ca orice antreprenor obisnuit. El si-a castigat abilitatile si si-a efectuat ucenicia sub indrumarile tatalui sau care era taietor in sticla. Acest program a durat doi ani de zile.

Ca nativ din Boemiei de Nord, el a muncit pentru a acumula experienta in domeniul taierii geamurilor. Desi cu certitudine ca ar fi putut avea o cariera in fabrica alaturi de tatal sau, el a ales sa mearga mai departe si sa faca ceva mai mult. Ceea ce va urma sa se intample, va face diferenta in aceasta industrie.

1892 a fost anul dezvoltari inovatorului si inventatorului Daniel. El a creat o bresa prin crearea unei masinarii moderne care va avea sa schimbe peisajul taierii in cristale mai ales in cadrul procesului tehnologic. A avut istetimea de a-si patenta acest utilaj. In anul 1895 a luat fiinta compania Swarovski, datorita eforturilor mari in munca si de indemanare ale lui Danien Swarovski.

In vreme ce compania se devolta, Daniel si-a dat seama ca are nevoie de o cantitate mai mare de energie electrica si sursa de apa. De asemenea el a avut viziunea construirii unei fabrici proprii in concordanta cu propriile aspiratii, ceea ce a facut posibla aparatita industriei cristalelor. S-a mutat in Watters, Tyrol,ca parte a astrageties sale de protejare a secretelor inventiei sale si de asemenea pentru a depasi eventuala competitie.

Compania construita este la standarde inalte si este inca una dintre cele mai mari furnizoare de cristal din lume. De fapt, o mica parte din istoria sa poate fi regasita in cat de mult a contribuit la elementele de infrumusetare folosite de femei.

Pana in 1956 in cooperare cu designerul Christian Diorm, Swarowski a creat bijuterii ce isi gaseau inspiratia in luminile create de Aurora Boreala a Polului Nord. Piata a fost captivata de aceste bijuterii din cristal ce incorporau frumusetile naturii.

Inainte ca aceste bijuterii din cristal sa devina faimoase, industria cristalelor si-a facut simtita prezenta la Olimpiada de Iarna din 1976 prin intermediul unui soricel din cristal creat ca parte a candelabrelor.

Cu adevarat ca etica in munca si aspiratiile enorme ale unui om pot sa faca diferenta oriunde si oricand. Daniel Swarovski vba fi mereu amintit ca pionier al povestirilor cu bijuterii de proportii cristaline.

Share Button

Leave a Comment