Motive sa incerci branza de capra

Motive sa incerci branza de capra

libris.ro

Motive sa incerci branza de capraBranza in general este considerata un aliment sanatos, dar exista mai multe variatii, mai multe tipuri de branza, asadar care este cea mai sanatoasa? Daca am sta sa comparam toate tipurile de branza, am gasi avantaje si dezavantaje in fiecare.

Dintre toate pot sa spun ca branza de capra este o branza sanatoasa si benefica organismului, un produs pe care ar trebui sa il consumi regulat. In Timisoara gasesti branza de capra la Selgros, poti sa te aprovizionezi de la ei.

Uite cat de sanatoasa este branza de capra:

●    iti face oasele mai sanatoase, branza in general este o sursa buna de calciu, dar branza de capra contine aproape 900 de mg de calciu pe 100 de grame de branza de capra. Pe langa calciu mai contine si vitamine D, ambii nutrientii aduc beneficii organismului tau.
●    contine putin sodiu si colesterol, o veste buna pentru cei ce sufera de probleme cardiace si diabet. Branza de capra moale contine o cantitate neglijabila de colesterol, si pe langa acest lucru mai contine si selenium, un antioxidant ce ofera energie corpului.
●    daca te gandesti la o dieta, si vrei sa eviti branza de capra din cauza grasimilor, poti sa scapi acum de griji. Branza de capra se digera usor in comparatie cu alte tipuri de branza.
●    branza de capra iti poate creste nivelul metabolismului in corp, contine cantitati mari de proteina care iti pot ridica nivelul de metabolism si te pot ajuta sa arzi grasimi mai repede.
●    este o varianta mai sanatoasa decat branza de vaca, laptele de vaca si implicit branza rezultata din acesta vine din vaci tratate cu hormoni, caprele pe de alta parte sunt rareori tratate cu astfel de substante pentru a produce mai mult lapte.

Ai mai sus cateva motive foarte bune sa incerci branza de capra, si poate chiar sa o faci o parte din dieta ta zilnica.

Selgros Timisoara
Produse alimentare si nealimentare
Calea Aradului nr. 64 Timisoara,
300291 , RO
Tel: 0256 279 000
Fax 0256 279 199

divisima.com

Share Button

Leave a Comment