Modele de rochii pentru seara de revelion

Modele de rochii de revelion

Modele de rochii pentru seara de revelion

Pentru a participa la petrecerea de revelion, cu siguranta femeile isi vor dori o rochie foarte eleganta, care sa le ajute sa iasa in evidenta la petrecerea din noaptea dintre ani.

Ei bine, sunt insa si femei mai indecise, care oricate modele de rochii de revelion ar vedea, tot nu stiu exact ce sa isi aleaga, asa ca in continuarea acestui articol doamnele si domnisoarele vor putea afla ce modele de rochii de revelion ar putea purta.

Aceste rochii trebuiesc alese in primul rand in functie de forma corpului, in functie de puctele forte ale doamnelor si domnisoarelor pentru ca acestea sa fie evidentiate, dar si in functie de imperfectiuni, pentru ca acestea sa fie mascate.

divisima.com

Mai apoi, conteaza foarte mult si locatia in care se va desfasura petrecerea de revelion, pentru ca daca doamnele si domnisoarele au de gand sa petreaca noaptea dintre ani, atunci cu siguranta trebuie sa opteze pentru o rochie scurta, care sa le permita o mai mare libertate de miscare.

In mod evident insa, nu toate femeile vor petrece revelionul in club, asa ca in cazul femeilor care petrec noaptea dintre ani la un restaurant elegant, cu siguranta o rochie lunga de revelion ar fi perfecta.

De exemplu o rochie lunga cu umerii goi poate sa reprezinte o alegere inspirata pentru o femeie care isi doreste sa iasa in evidenta prin eleganta si prin bun gust in noaptea dintre ani.

Rochiile de tip sirena pot sa fie si ele ideale pentru noaptea dintre ani, mai ales in conditiile in care petrecerea se desfasoara intr-un local select. Este important insa de precizat faptul ca datorita lungimii sale, rochia este mai greu de purtat decat o rochie normala.

libris.ro

Despre rochiile de tip sirena se stie faptul ca sunt ideale pentru femeile mai inalte, insa cu siguranta si femeile mai mici de statura pot sa poarte fara probleme o astfel de rochie, mai ales in conditiile in care isi aleg cu inspiratie tocurile.

Rochia in forma de A poate sa reprezinte si ea o alegere inspirata pentru noaptea de revelion, iar o asemenea rochie este ideala pentru ca scoate in evidenta silueta. Acest tip de rochie completeaza perfect latimea umerilor prin volumul sau, iar talia trebuie mentionat faptul ca vine stransa la nivelul soldurilor.

Rochia lunga cu crapatura pe picior ar reprezenta si ea deasemenea o alegere inspirata pentru noaptea de revelion, in primul rand datorita faptului ca ii ofera purtatoarei un confort mare.

O astfel de rochie, datorita senzualitatii ei, va fura privirile tuturor barbatilor de la petrecere, si cu siguranta va starni si Invidia celorlalte femei, asa ca o femeie care isi doreste sa iasa in evidenta in noaptea dintre ani, poate purta cu incredere o astfel de rochie.

Ideal ar fi ca pe langa rochie, sa fie aleasa si o pereche de pantofi speciali, care sa completeze perfect tinuta, insa si accesoriile au un rol important, asa ca si acestea trebuiesc alese cu atentie.

Ei bine, acestea ar fi cateva modele de rochii pe care femeile ar putea sa le poate fara probleme in noaptea de revelion.

Share Button

Leave a Comment