Metode pentru capturarea soarecilor

Metode pentru capturarea soarecilor

Metode pentru capturarea soarecilor

Se spune ca toti cei care locuiesc la casa au sanse mult mai mari sa fie invadati de soareci decat cei care locuiesc la bloc.

De ce? Pentru ca aceia care locuiesc la casa au pe langa casa fie un garaj, fie o alta anexa in care isi depoziteaza lucrurile, iar soarecii gasesc acolo un loc ideal pentru adapost.

Cei care locuiesc la casa, in mod special cei care locuiesc in mediul rural, pe langa casa au una sau mai multe anexe in care isi depoziteaza hrana pentru animale, iar aici ne referim la cereale (grau, porumb, orz, ovaz, soia, etc.), cereale depozitate in hambare.

Din pacate pentru acestia, oricat de mult s-ar stradui ei sa isi baricadeze intrarile in anexele respective, odata si odata tot se vor lovi de o mare si neplacuta problema, si anume aparitia soarecilor.

Soarecii insa pot sa reprezinte o adevarata problema si pentru cei care locuiesc la bloc. Desi aparent este imposibil ca locuitorii de la bloc sa aiba soareci in casa, acest lucru este posibil sa se intample.

De ce? Pentru ca soarecii se pot adaposti fara probleme in subsolul blocului, iar apoi pot avansa rapid spre parter sau spre locuintele de la etajele blocurilor.

Soarecii pot sa reprezinte o adevarata problema si pentru proprietarii hotelurilor sau pentru proprietarii restaurantelor. De ce? Pentru ca intr-un hotel sau intr-un restaurant soarecii gasesc locul ideal in care acestia se pot adaposti si unde pot sa gaseasca hrana.

divisima.com

Ei bine, dupa cum se poate observa, soarecii sunt musafiri nepoftiti care pot sa isi faca aparitia fie in casele oamenilor, fie in gospodariile acestora, fie pe la diferite restaurante sau hoteluri (in mod special in restaurantele si hotelurile de la periferiile oraselor), si nu numai.

Din pacate soarecii nu doar ca sunt scarbosi si neplacut de vazut, dar ei pot sa fie chiar si daunatori pentru noi, deoarece acestia sunt purtatori de boli si infectii, asa ca toata lumea trebuie sa se fereasca de soareci cat mai mult posibil.

Cei care au observat primul soarece in casa sau in gospodaria lor, cu siguranta trebuie sa ia masuri cat mai rapid, pentru ca soarecii sa nu ii invadeze.

In acest sens, se poate opta pentru utilizarea unor capcane pentru ademenirea si capturarea soarecilor, insa aceasta modalitate pare a nu fi cea mai eficienta, dat fiind faptul ca o capcana nu poate captura deodata foarte multi soareci.

Se pot achizitiona aparate electronice cu unde sonore si frecvente atinse care sa deranjeze soarecii si sa ii alunge, iar aceasta modalitate poate fi una ideala in lupta cu aceste rozatoare.

Cea de a treia solutie pe care o au oamenii pentru a scapa de soareci este aceea de a opta pentru o firma care presteaza servicii de deratizare soareci. Aceasta poate sa fie cea mai buna solutie pe care sa o gaseaca toti cei care se lupta cu soarecii.

De ce? Pentru ca firmele care presteaza servicii de deratizare sunt dotate cu cele mai bune capcane impotriva rozatoarelor, si detin cele mai bune otravuri pentru soareci.

Asadar, acestea sunt singurele solutii pe care le au cei care se lupta cu soarecii, si isi doresc sa scape de ei cat mai rapid.

Share Button

Leave a Comment