Metoda de pariere Martingale

Metoda de pariere Martingale

libris.ro

Metoda de pariere MartingaleTot mai multe case de pariuri online ofera pariorilor modalitati si tehnici variate pentru a paria, cu scopul de a spori sansele de castig ale acestora. Astfel, pe site-ul www.casedepariuri.info sunt prezentate unele dintre cele mai bune case de pariuri online, iar printre metodele ce pot fi utilizate de pariori se afla metoda Martingale, aceasta fiind o metoda foarte simpla.

Astfel, Metoda Martigale are la baza calculul dublarii permanente si se alege un rezultat mai putin intalnit, pe care se va paria, pana cand se vor obtine rezultatele castigatoare. Atunci cand rezultatul obtinut este altul decat cel care a fost ales de pariori se va dubla miza.

Un exemplu de aplicare a metodei Martigale este urmatoarea: se alege semnul X, ce reprezinta un rezultat de egalitate intalnit de regula la cotele de peste 3 si jucam acest rezultat la fiecare etapa.

In prima etapa se mizeaza de 1 Euro si se pierde pariul, iar a doua etapa se mizeaza pe 2 euro si se pierde pariul, in a treia etapa miza va fi de 4 Euro si se pierde pariul, insa in etapa 4 miza este de 8 Euro, iar pariul este unul castigator. Dupa ce pariorul va si castigator, se va continua cu miza de 1 Euro, extrem de important fiind ca pariorul sa dispuna de bani incat sa poata rezista pana cand va fi castigator.

Utilizatorii de case de pariuri online, case de pariuri online ce sunt mentionate si pe site-ul www.casedepariuri.info pot paria utilizand metoda Martingale cu usurinta, mai ales daca semnul X iese o data la 2 etape, insa daca iese o singura data intr-un singur campionat, atunci este nevoie de o suma mai mare.

Totodata, daca semnul X iese abia dupa 10 etape, atunci profitul este mai mare de 1.000 de Euro.

Printre tipurile de pariuri cunoscute la care se poate aplica Martingale se afla under/over, fiind echipe cunoscute ca fac multe under/over, X- egal fiind echipele cunoscute ca fac multe egaluri. Totodata, se poate alege un jucator slab si se pariaza pe el ca pierde inca din primul tur, iar daca acesta invinge, atunci se pariaza pe el ca pierde in turul 2, continuandu-se astfel pana cand va pierde.

Pentru a va bucura de un pariu care sa va aduca castiguri, este de preferat sa alegeti un jucator din turneele Grand Slam. De asemenea, este indicat sa nu se aleaga pariurile la cota mica, iar un mare avantaj oferit de Metoda Martingale consta in faptul ca poate fi jucata atat online, la casele de pariuri online, pe care le puteti gasi pe site-ul www.casedepariuri.info, cat si ofline.

Cu tote ca Metoda de pariere Martingale nu asigura castiguri considerabile de fiecare data, pariorii se pot bucura de un profit foarte bun la sfarsitul sezonului, extrem de importanta in aplicarea acestei metode fiind disciplina.

Alaturi de metoda Martingale, pariorii pot juca doua sau mai multe tehnici de pariere, pentru a spori sansele de a fi castigatori. Din fericire, cu ajutorul caselor de pariuri online, pot obtine cu usurinta informatiile necesare care sa ii sprijine pe pariori in alegerile pe care le fac, pentru a se bucura de un pariu castigator.


Alte stiri actuale :

divisima.com

1. Cote beton din fotbal şi tenis
2. FIFA a extins la nivel mondial suspendarea a patru jucători englezi din Australia
3. Un fost jucător de la Benfica a dezvăluit de ce n-a fost păstrat Vlad Chiricheş
4. Foști panduri, curtați de marile cluburi ale Europei
5. Luptă strânsă în cursa pentru Balonul de Aur. Care sunt cotele la pariuri
6. Reghe dă chix la pariuri » Jucătorii pe mîna cărora merge antrenorul Stelei nu reuşesc să confirme

Share Button

Leave a Comment