Meciurile live – asul din maneca al oricarui parior profesionist

Meciurile live – asul din maneca al oricarui parior profesionist

Meciurile live – asul din maneca al oricarui parior profesionistMulti pariori tind sa creada ca sunt teribil de ghinionisti, unii ca sunt chiar blestemati si se intreaba ce le-a lipsit sau ce le lipseste de nu reusesc sa dea lovitura cea mare; unul dintre raspunsuri ar putea fi meciurile live online.

Urmarirea acestor meciuri live online poate fi solutia pentru optimizarea strategiilor de pariuri online, in special a celor de tip live.

Pariurile live si vizionarea cu atentie a meciurilor online pot reprezenta cheia succesului fiecarui parior. Exista o multime de case de pariuri online care ofera o gama larga de evenimente sportive pe care se poate paria. Trebuie tinut cont de faptul ca oricat de multe evenimente si oricat de multe cote avantajoase ar oferi, casa de pariuri are un siretlic prin care reuseste, in majoritatea cazurilor, sa piarda foarte putin.

divisima.com

Asa cum toate casele de pariuri au cate un siretlic al lor, si pariorii trebuie sa-si realizeze o strategie pentru a le “pacali” pe acestea. O astfel de strategie poate fi constituita de pariul live. Fiecare pariu live cuprinde mai multe subtipuri de pariuri care se schimba de la minut la minut in functie de desfasurarea meciului.

Cea mai interesanta strategie in pariurile live este aceea de a paria pe numarul de cornere. Pentru aceasta trebuie urmarite cotele propuse, dar mai ales desfasurarea meciului. Sa vedem ce presupune parierea pe cornere. Mai intai trebuie sa alegem un meci si, inainte de inceputul acestuia, sa pariem sub 10 cornere cat timp cota este mai mare sau egala cu 2.00. De cele mai multe ori daca aceasta este mai mica de 2.00 exista o posibilitate foarte mare ca pariul sa fie pierdut. Sa luam un exemplu. Incepe meciul. Am pariat 150 de lei pe sub 10 cornere pentru o cota de 2.10. In momentul acesta exista doua variante.

Fie mergem in continuare cu pariul pe care l-am pus si asteptam sa vedem ce se intampla, fie incercam un pariu sigur. Pariul sigur presupune sa asteptam 4-5 minute de la inceputul meciului si vom observa ca acea cota de la inceput va scadea (doar daca nu va exista niciun corner pana atunci) si va fi atribuita pentru sub/exact/peste 9 cornere. Acest lucru are loc in aproape 80% din cazuri. Veti fi surprinsi de cat de multe meciuri trec de minutul 5 fara sa fi avut un singur corner.

In acest moment pariem inca 150 de lei pentru peste 9 cornere la o cota de 2.80 (sau mai mare, uneori chiar 3.00). Astfel vom avea:

1. un pariu pentru sub 10 cornere la 150 x 2.10 = 315 si 2. un pariu pentru peste 9 cornere la 150 x 2.80 = 420. Daca meciul se termina cu sub 10 cornere vom face un profit de 15 lei. Putem obiecta ca nu e mult, insa este sigur. Cu totii preferam sa facem profit 15 lei decat sa pierdem 150. Daca meciul se termina cu peste 9 cornere vom avea un profit de 120 de lei, ceea ce este destul de bine pentru un pariu sigur.

Asadar, indiferent de numarul de cornere, castigul este asigurat. Puteti aplica aceasta strategie pentru toate meciurile live dintr-o zi si vedeti cat de mult veti putea castiga. Insa, nu uitati, pentru a fi siguri de strategie trebuie urmarita desfasurarea meciurilor in cauza. Puteti viziona live zeci de evenimente sportive daca accesati Meciuriliveonline.ro .


Alte stiri actuale :

libris.ro

1. Totul pentru baraj: Facem praf campionatul
2. Estonii susţin că pe Naţional Arena a fost difuzat imnul Finlandei! Reacţia organizatorilor români
3. Sir Alex Ferguson s-ar putea intoarce in fotbal! A fost propus pentru banca unei nationale la CM 2014
4. A murit antrenorul care a dus Senegalul in sferturi la Cupa Mondiala! Drama incredibila prin care a trecut
5. Marcel Puşcaş, la “Ora de ProSport”: “Piţurcă ar trebui să-l cheme pe Mutu la meciurile de baraj”
6. Primăria a deblocat banii pentru fotbal. Rapid a mai primit 100.000 de lei de la bugetul local

Share Button

Comments (1)

  • vise frumoase

    Din pacate nu veti intalni niciodata cotele din articol….la un pariu sub 10 cornere-cota 2.1 puteti astepta 5 min si daca nu se dau cornere,cota pentru mai mult de 9 cornere va fi doar de 1.8….iar in acest caz nu mai ies calculele…am urmarit mult timp cotele,sunt atat de bine fixate de bookmarker…poate prinzi cateva meciuri norocoase,dar per total casa de pariuri va iesi in castig…

Leave a Comment