Masina cu cel mai atractiv design

Masina cu cel mai atractiv design

divisima.com

Masina cu cel mai atractiv design

Pasionatii de domeniul automobilistic petrec foarte mult timp in cautarea masinilor perfecte. Cele mai noi, cele mai performante, cele care au supravietuit cel mai bine testelor pe zapada si gheata in urma echiparii cu anvelope de iarna, cele mai scumpe masini, ajungand bineinteles pana la criteriul estetic de unde sa poata alege masina cu cel mai interesant si bine realizat design.

Astfel ca, in anul 2013 masina cu cel mai atractiv design a fost poate una usor surprinzatoare, insa datele finale certifica faptul ca acest automobil a cucerit publicul, din toate punctele de vedere.

libris.ro

Poate ca nu a supravietuit in mod exemplar unor teste crancene pe munti de zapada, echipata fiind cu anvelope iarna potrivite traseului si se prea poate sa fi ramas fara benzina in desert insa, conform cititorilor reviste Auto Bild, modelul Mazda 6 a fost declarat drept masina anului 2013 pentru cel mai atractiv design, devansand numeroase alte modele binecunoscute din clasa medie si mare.

Masina insa este una pe cat de reusita ca aspect, pe atat de utila ca si caracteristici tehnice. Putem vorbi astfel pentru incput de un spatiu interior destul de mare, in concordanta cu dimensiunile normale ale unei berline, lungimea noului model Madza 6 fiind de 4,8 metri.

Frumoasa masina atinge 100 km in aproximativ 8,4 secunde, are o cutie automata de viteze in 6 trepte si un motor diesel pe benzina ce pune la dispozitia conducatorului auto aproximativ 165 de cai putere. Poate aceste date nu par a fi cine stie ce performante la prima vedere insa pentru o masina de oras, cu costuri accesibile, pare a fi o alegere perfecta.

Nici interiorul nu este de trecut cu vederea, automobilul venind echipat cu un sistem de 11 boxe ce ofera o claritate impecabila a sunetului, aer conditionat si, ca la majoritate masinilor cu pretentii, nelipsita tapiterie din piele. Exteriorul se datoreaza in totalitate noului concept KODO, avand alura unei feline (ghepardul), incercand astfel sa inspire caracteristicile de putere si agilitate ale acestuia.

Ceea ce face practic din noua Mazda 6 o adevarata masina performanta este folosirea noii structuri de caroserie Skyactiv. Rigiditatea structurii este mult imbunatatita (cu aproximativ 30%), datorita utilizarii otelului ranforsat, greutatea acesteia scade tocmai datorita greutatii specifice a materialului utilizat, astfel ca masina capata odata cu forma aerodinamica si caracteristici vizibile de viteza specifica.

Confortul la volan si siguranta virajelor sunt astfel asigurate, conducerea unei asemenea masini devenind rapid mai mult o problema de cateva secunde de acomodare, decat una de atentie sporita. De asemenea una dintre caracteristicile foarte importante ale modelului, este reprezentata in cazul noii Mazda 6 de emisiile reduse de dioxid de carbon, ceea ce o face mult mai apropiata de preferintele soferilor in cautare de modele eco, consumul fiind situat in jurul valorii de 5,8 l/ 100 km.

Designul pretentios si trasaturile fine, performantele si caii putere ascunsi sub capota, precum si pretul acestei masini te imbie parca sa o ai. Modelul costa aproximativ 27.000 euro, in functie de modelul ales. S-ar putea astfel sa merite a fi scoasa la un drum mai lung fara sa ne facem alte griji decat pe acelea ce tin de o echipare corespunzatoare.

Astfel, daca va hotarati sa va lasati purtati pe drumurile patriei de noua Mazda 6, va mentionam doar faptul ca pentru jantele de 17 inch (225 / 55 R17) aferente acesteia, puteti gasi cele mai noi modele de anvelope, indiferent de anotimpul de utilizare pe site-ul www.anvelomag.ro . De asemenea, la Anvelomag.ro, la cumpararea a 4 jante si anvelope, poti beneficia de cel mai bun pret la cauciucuri, de transport gratuit al acestora, precum si de echilibrarea rotilor, astfel incat drumul parcurs sa fie un drum linistit.

Share Button

Leave a Comment