Lucruri generale despre cavitatie

Lucruri generale despre cavitatie

Lucruri generale despre cavitatie

libris.ro

Foarte multe doamne si domnisoare care nu au timpul necesar pentru a merge la sala de sport isi indreapta atentia spre cele mai eficiente tratamente de remodelare corporala, pentru a-si sculpta corpul dupa bunul plac.

Unul dintre cele mai eficiente tratamente la ora actuala daca nu chiar cel mai eficient astfel de tratament este fara doar si poate cavitatia, procedeu care se realizeaza cu ajutorul unui aparat cavitatie.

Exista o multime de clinici private de infrumusetare care vand cavitatie, asa ca femeile care isi doresc o remodelare corporala au la dispozitie mai multe variante pentru tratamentul numit cavitatie.

In ceea ce priveste tratamentul trebuie precizat faptul ca acesta este ideal pentru eliminarea depozitelor de grasime localizata. Se spune ca in doar 10 minute, un aparat cavitatie profesional trebuie sa distruga 10 mm de grasime.

Aparatul de cavitatie poate actiona in diferite zone ale corpului, astfel ca acesta poate elimina grasimea din zona abdominala, insa el actioneaza la fel de eficient si in alte zone ale corpului, precum zona feselor, zona bratelor sau zona coapselor.

Cavitatia nu este ideala doar pentru eliminarea depozitelor de grasime ci si pentru eliminarea vergeturilor existente sau pentru eliminarea vergeturilor care se afla in curs de dezvoltare.

Este important de precizat ca aparatul de cavitatie actioneaza in asa fel incat depozitele de grasime din anumite zone ale corpului sa fie eliminate, insa rezultatul este scaderea in volum sau mai bine spus scaderea in centimetri.

divisima.com

Femeile care cred ca aparatul de cavitatie le ajuta si sa scada in kilograme se inseala, pentru ca procedeul numit cavitatie nu ajuta in acest sens.

In ceea ce priveste rezultatele acestui procedeu de remodelare corporala trebuie precizat faptul ca ele sunt cat se poate de clare, sunt rezultate reale, insa ele depind foarte mult de la o persoana la alta, in functie de cat de multa grasime trebuie eliminata.

Se pot intalni diferite cazuri, astfel ca sunt sanse ca anumite femei sa aiba nevoie chiar de 12-15 sedinte de cavitatie, in timp ce unele femei pot ajunge sa aiba corpul dorit in urma a doar 4-5 sedinte de acest gen.

Cat despre durata sedintelor de cavitatie, trebuie precizat ca acestea se desfasoara intr-un interval de timp cuprins intre 30 de minute si 90 de minute.

In ceea ce priveste frecventa tratamentului, este indicat ca femeile sa opteze pentru o singura sedinta pe saptamana care sa dureze 90 de minute, sau pentru doua sedinte pe saptamana care sa dureze 45 de minute.

Asadar, acestea fiind spuse, cavitatia reprezinta cea mai eficienta modalitate de remodelare corporala pentru femeile care isi doresc un corp de invidiat, insa carora timpul nu le permite sa mearga la sala de sport.

Acest tratament este unul cat se poate de sigur, nu are nici un efect negativ asupra sanatatii, si cel mai important nu este un tratament dureros, asa ca nu necesita anestezie. Plus de asta, cavitatia este un tratament care nu lasa urme sau semne, asa ca femeile pot opta oricand cu incredere pentru acest tip de tratament.

Share Button

Leave a Comment