Locuri minunate pe care le poti vizita printr-o agentie de turism

Locuri minunate pe care le poti vizita printr-o agentie de turism

Locuri minunate pe care le poti vizita printr-o agentie de turism

In momentul in care ai de gand sa pleci in concediu, cu siguranta trebuie sa te gandesti sa optezi pentru un pachet de vacanta achizitionat de la o agentie de turism.

Ce ce un pachet de vacanta achizitionat de la o agentie de turism? Pentru ca o agentie de turism cunoaste toate locurile lumii, cunoaste toate tarile lumii mai mult sau mai putin dezvoltate, si cunoaste toate obiectivele turistice care pot fi vizitate in fiecare tara.

Ei bine, daca iti doresti de exemplu o vacanta undeva la mare in strainatate, poti opta de exemplu pentru o excursie in Grecia, Bulgaria sau Turcia, iar astfel nu vei cheltui foarte multi bani.

divisima.com

Daca iti doresti o excursie la mare intr-o alta tara, vei putea opta pentru o excursie in Palma de Mallorca in Spania de exemplu, sau in Tenerife, insa vacantele in aceste zone exclusiviste sunt destul de scumpe.

In situatia in care iti doresti sa ai parte de o vacanta de vis, o vacanta in care sa vizitezi o multime de locuri foarte frumoase, cu siguranta trebuie sa iti indrepti atentia spre Norvegia.

In ciuda faptului ca aceasta tara nu este la fel de promovata de catre agentiile de turism din Romania la fel ca alte tari europene, Norvegia este o tara speciala. Vei putea opta pentru Norvegia cu gandul la o excursie aurora boreala, iar experienta ta va fi una fantastica.

Alegand sa vizitezi Norvegia, vei putea vizita si alte obiective turistice ale tarii scandinave, iar aici putem discuta de exemplu despre Biserica de lemn Urnes Stave, Catedrala Nidaros, Biserica Heddal Stave, plus multe alte obiective turistice.

O alta tara foarte frumoasa care cu siguranta merita vizitata este Islanda. La fel ca si Norvegia, nici Islanda nu este o tara foarte mediatizata in Romania, insa este o tara care merita sa fie vizitata.

La fel ca si din Norvegia, si din Islanda se poate vedea aurora boreala, insa aceasta tara are si alte obiective turistice foarte frumoase de vizitat. De exemplu, Catedrala Hallgrimskirkja din centrul orasului Reykjavik reprezinta unul dintre obiectivele turistice ale tarii.

Parcul Natural Skaftafell poate reprezenta un alt obiectiv turistic foarte interesant din Islanda, insa in aceasta tara se mai poate vizita si Canionul Asbyrgi sau diferite alte locuri importante.

Pentru cei care isi doresc o destinatie mai exotica daca o putem numi asa, cu siguranta Egiptul sau chiar si Marocul pot sa reprezinte doua destinatii de vacanta de vis. Nici biletele de avion nu sunt scumpe pentru aceste doua tari, si cu siguranta nici cheltuielile nu vor fi foarte mari (cazare, mancare, etc.).

libris.ro

Asadar, in cazul in care iti doresti o vacanta de vis, poti sa iti indrepti atentia spre o destinatie turistica nu foarte cunoscuta de catre oamenii din Romania. Acest lucru nu inseamna insa ca vacanta ta nu va fi una pe cinste, ci inseamna ca vei intalni foarte putini romani in vacanta, spre deosebire de situatia in care ai fi ales Grecia sau Turcia, tari pline de turisti romani.

Share Button

Leave a Comment