Ledurile cu optica ajustabila de la V2 Lighting Group

Ledurile cu optica ajustabila de la V2 Lighting Group

libris.ro

Extinderea portofoliului de iluminat arhitectural al V2, familia de produse TILT de accesorii, adauga optiunea de inclinare pentru orientarea luminii acolo unde este necesar. In San Jose, grupul de iluminat CA-V2, un inovator in iluminatul cu LED-uri de inalta calitate, a lansat familia de produse TILT a corpurilor de iluminat, cu montare pe perete si pe alte suprafete. Iti doresti corp stradal led pentru o iluminare cat mai eficienta? Acceseaza Rr-Led.ro.

Avand un camp de reglare la 360 ​​° si oglinda de inclinare de 30 ° se blocheaza in loc, fara unelte. Designul inovator si modern al TILT le permite proiectantilor sa se concentreze asupra luminii acolo unde este nevoie, respectand in acelasi timp restrictiile arhitecturale si adaugand un efect dramatic.

Corpul de iluminat TILT cu LED-uri este un cilindru rotund de 6 inch, care poate fi comandat ca o carcasa lunga de 15,4″ sau scurta de 7″, intr-una din cele 30 de finisaje de acoperire cu pulbere standard, fara costuri suplimentare. Cu pana la 3000 de lumeni, 83 sau 98 de reflectori CRI si 20, 40 sau 60 de grade, TILT este o sursa de lumina puternica si reglabila.

divisima.com

“Lucrarile de conducte si grinzile din arhitectura plafonului expus, limiteaza amplasarea corpurilor de iluminat. TILT ofera designerilor si instalatorilor un control precis asupra orientarii luminoase in situatii arhitecturale exigente “, a declarat Chris Varrin, CEO si fondator al grupului V2 Lighting Group.

Ca toate produsele V2, TILT este construit din componente de aluminiu prelucrate, de inalta calitate, hardware din otel inoxidabil si module LED Xicato, cu consistenta garantata a culorii. TILT este garantat pentru rezistenta la umiditate la aplicatii in exterior si functioneaza cu toate comenzile comune de diminuare, cum ar fi 0-10v, DALI, DMX, Lutron si EcoSystem. V2 sunt dotate cu o garantie limitata pe viata. Specificatiile TILT, fisele tehnice si datele fotometrice pot fi gasite pe site-ul grupului v2 Lighting.

V2 sunt proiectate si fabricate in California. Acestea sunt disponibile prin intermediul retelei reprezentative a companiei v2 Lighting Group din America de Nord.

Despre v2 Lighting Group, Inc.

V2 Lighting Group, situat in San Jose, California, proiecteaza si produce corpuri de iluminat moderne, interioare si exterioare cu LED. Toate accesoriile lor, sconturile si armaturile lineare, sunt construite cu inginerie de precizie si calitate fara compromisuri. In plus fata de corpurile standard, care sunt disponibile intr-o multitudine de dimensiuni si finisaje, V2 lucreaza direct cu designerii pentru a crea configuratii unice si pentru a oferi solutii extraordinare de iluminare.

Disponibile intr-o multitudine de dimensiuni, caracteristici si finisaje, corpurile de iluminat de la V2, ofera arhitectilor si designerilor milioane de optiuni standard de configurare. Si daca nu vedeti o configuratie standard care sa raspunda nevoilor dvs., ii puteti intreba iar acestia vor gasi o solutie. O valoare de baza a grupului de iluminat V2 este usurinta in utilizare. Compania intelege ca exista multi furnizori de iluminat din care puteti alege, asa ca isi diversifica ofertele constant, pentru a se ridica intotdeauna la inaltimea asteptarilor.

 

 

Share Button

Leave a Comment