La ce este util un tunel cu infrarosu

La ce este util un tunel cu infrarosu

La ce este util un tunel cu infrarosu

libris.ro

Un tunel cosmetic ieftin cu infrarosu reprezinta in clipa de fata modalitatea cea mai noua si cea mai avansata pentru combaterea celulitei localizate.

Functionarea tunelului cu infrarosu se bazeaza in mod deosebit pe o teorie revolutionara, care a fost descoperita de putin timp in legatura cu radiatiile infrarosii, care permit : stimularea fibrelor rosii ale muschilor, inducand in acest fel in organism arderea grasimilor in faza anaeroba, in care de regula organismul arde glucidele si nu trigliceridele (grasimile).

Astfel, pe langa faptul ca acest echipament este extrem de util in ceea ce priveste inlaturarea celulitei, mai are si alte efecte notabile, iar aici amintim reducerea, calmarea si relaxarea durerilor musculare.

Tunelul cosmetic cu infrarosu poate fi folosit singur, sau poate optimiza efectele urmatoarelor tratamente:

  • Impachetari cu PARARGIL;
  • Impachetari cu namol sau plante;
  • Bai de sare sau uleiuri esentiale;
  • Stimulari la cald sau la rece;
  • Dusuri minerale;
  • Aromaterapie;

Pentru ca persoanele interesate de acest tratament sa poata acumula cat mai multe informatii, in cele ce urmeaza vom discuta despre principiul incalzirii cu infrarosu.

Dupa ce celulele corpului vor absorbi unda de lumina, va fi generata incalzirea. Apoi, dupa absorbirea undei electromagnetice, celulele grase vor incepe sa se descompuna, iar apoi vor fi eliminate din organism. Aici trebuie precizat faptul ca scopul urmarit, este acela de a scadea in greutate si de a remodela a corpul. Partea cea buna este ca acest scop se poate atinge in acest fel. Mai mult decat atat, ar fi important de precizat despre caldura si ca poate de asemenea sa echilibreze pulsul si respiratia.

Radiatiile infrarosii pot stimula fibrele rosii ale muschilor inducand in acest fel in corp arderea grasimilor in faza anaeroba, faza in care de regula corpul arde glucidele si nu trigliceridele (grasimile).

Datorita lungimii de unda, radiatia infrarosie patrunde in corp foarte adanc. In comparatie cu sauna, la care se produce caldura in afara corpului, caldura sanatoasa a razelor infrarosii de adancime se realizeaza datorita oscilarii moleculare din tesut. Prin urmare, organismul poate incepe sa transpire chiar si dupa 2 minute, in ciuda faptului ca  temperatura exterioara nu este deosebit de ridicata.

Medicina profita deja de mai multi ani de zile de efectele terapeutice ale caldurii cu radiatii infrarosii. Efectul benefic si eliberator al caldurii radiatiilor infrarosii se poate vedea foarte usor de exemplu in cazul intinderilor musculare sau chiar si in cazul problemelor de piele. Vasele de sange se dilata, circulatia sangelui este stimulata, in timp ce irigarea cu sange este stimulata, iar metabolismul fiind astfel accelerat.

Corpul pastreaza pe tot parcursul vietii tot mai multe substante nocive, iar aici discutam despre metale grele si grasimi, care nu pot fi eliminate pe cale naturala din straturile inferioare de piele. La caldura insa, lucrurile se schimba pentru ca se se activeaza procesul de transpiratie in interiorul corpului, ceea ce inseamna ca substantele nocive vor fi impinse din corp cu transpiratia, prin pori.

In timp ce se considera ca la sauna pe care o stim cu totii, transpiratia este alcatuita in cea mai mare parte din apa si doar maxim 15% grasimi si alte toxine, in cazul tratamentului cu tunelul cosmetic, transpiratia este compusa din aproximativ 70-75% apa si 20-25% grasimi, metale grele si substante nocive.

Share Button

Leave a Comment