iPhone-ul cu cel mai mare ecran

iPhone-ul cu cel mai mare ecran

divisima.com

iPhone-ul cu cel mai mare ecranN-o sa-ti para niciodata mai rau ca nu ti-ai luat o husa la telefonul tau, ca atunci cand il scapi din mana si se sparge ecranul doar pentru ca nu ai vrut sa cumperi huse Sony, Nokia, iPhone sau alte huse potrivite telefonului tau.

E important sa-ti dai seama de necesitatea unei huse inainte de a fi prea tarziu. Daca vrei sa cumperi huse Sony, Nokia, Samsung, etc., poti face acest lucru si online, de pe site-ul http://www.magazingsm.ro/huse-sony-ericsson-188 . Intra si vezi produsele disponibile.

Astazi vorbim de unul dintre modelele celor de la Apple si anume de iPhone-ul cu cel mai mare ecran. Multi nu optau pentru un telefon de la Apple tocmai pentru ca ei considerau ecranul acestora prea mic fata de ce isi doreau.

libris.ro

Producatorii insa au hotarat sa creeze si telefoane cu ecrane generoase, bineinteles marca Apple. iPhone-ul cu cel mai mare ecran este iPhone-ul 6 Plus. Dimensiunea acestuia este de 5,5 inch ceea ce e o experienta noua pentru posesorii de iPhone. Un ecran generos are si modelul anterior, iPhone 6, dimensiunea acestuia fiind de 4,7 inch. Acum insa, ne vom opri asupra modelului 6 Plus.

Nu doar dimensiunea ecranului este generoasa, ci sunt si alte caracteristici pe care vrem sa le mentionam. Insa, sa le luam pe rand.

General

Retelele disponibile folosesc tehnologii ca: GSM, CDMA, HSPA, EVDO si LTE.

iPhone 6 Plus are dimensiuni generoase si anume: 158,1 x 77,8 x 7,1 mm. Greutatea modelului este de 172 g, acest lucru datorandu-se si carcasei de metal. Telefonul accepta doar nano-SIM si este dotat cu senzor de amprenta si Apple Pay. Telefonul pastreaza formatul vechilor modele, doar ca este mai mare.

Display

Display-ul este unul de tip LED – backlit IPS LCD, cu 16 M culori. Diagonala este de 5,5 inch, asa cum aminteam si la inceput. In ceea ce priveste rezolutia intalnim 1080 x 1920 pixeli.

Platforma

Aici in primul rand vorbim de sistemul de operare, care este iOS 8 si care poate fi updatat pana la iOS 8.3. Chipsetul este bineinteles unul Apple si anume Apple A8. Procesorul noului model de iPhone este unul de tip Dual-core la 1,4 GHz Cyclone. In privinta detaliilor legate de platforma mai amintim GPU PowerVR GX6450.

Memorie

iPhone 6 Plus nu este dotat cu slot pentru card, insa poate avea o memorie interna de 16 GB, 32 GB sau 128 GB.

Camera foto

Aici ne intereseaza cel mai mult dimensiunile camerelor foto. Cea principala este de 8 MP, iar cea secundara de 1,3 MP. Poate aceste dimensiuni ti se par mici, insa, telefonul e dotat cu o multime de senzori meniti sa ajute la realizarea unor fotografii clare.

Tehnologii

La modelul iPhone 6 Plus intalnim o multime de tehnologii: Wi-Fi, Bluetooth, GPS, NFC, microUSB.

Baterie

Capacitatea bateriei este una destul de mica si anume de 2915 mAh. Bateria este de tip Li-Po si este bineinteles incorporata in carcasa telefonului.

Poate fi telefonul pe care l-ai asteptat de mult, insa, trebuie si sa ti-l permiti, deoarece el costa aproximativ 3000 lei.

Share Button

Leave a Comment