Intrebari si raspunsuri despre automatizari porti

Intrebari si raspunsuri despre automatizari porti

Intrebari si raspunsuri despre automatizari porti
Din experienta pe care am acumulat-o in mai multi ani de munca in teren in care am fost pusi fata in fata cu mai multe probleme va prezentam astazi acest articol cu intrebari si raspunsuri legate de serviciile de automatizari.

In primul rand, daca va intrebati unde va puteti automatiza portile raspunsul este la Gunther-Tore Romania.

Va puteti intreba de ce sa automatizati portile si daca nu cumva este vorba despre un lux cam mare. Raspunsul este evident si este legat de acelasi motiv pentru care nu ne multumim sa conducem aceeasi masina tot timpul sau sa purtam un ceas sau un telefon in permanenta si rapsunsul tine de confort si de utilitate.

Inca de cand ne nastem ne dorim ceva mai mult, mai bun, mai comod si mai usor. Stim ca automatizarile par pentru unele persoane costuri de nesuportat dar efortul merita toti banii in special daca alegem cu atentie.

Acesta este de altfel si motivul principal pentru care va sugeram sa nu alegeti produse ieftine si de proasta calitate numai pentru ca par mai accesibile.

Este un produs supus la solicitari multiple, luna de luna, zi se zi si an de an indiferent ca este vara sau iarna.

Poate sa fie si posibilitatea de a va automatiza orice model si orice tip de poarta, culisanta ori batanta, care sa aiba stalpi de sustinere mici ori foarte grosi, grei sau mai usori, cu trafic intens sau de uz casnic pentru unul sau pentru mai multi utilizatori, sisteme de protectie si de semnalizare, autonomie, etc.

libris.ro

In functie de aceste considerenete si de multe altele se va alege tipul de automatizare pentru situatii date.

In functie de tipul de deschidere sunt porti culisante care se vor deschide in stanga ori in dreapta si paralel cu linia de la poarta iar la acest tip de automatizare va trebui sa tineti cont de faptul ca in general in oferte nu este specificat nimic despre cremaliera care se va monta pe intreaga lungime a portii, mai ales pentru casele particulare.

Kiturile care sunt pe piata se dimensioneaza suficient si vor face fata foarte usor in majoritatea cazurilor, pentru intrari dedicate spatiilor industriale sau care sunt utilizate intens si trebuie sa fie alese sisteme bine optimizate.

In cazul portilor batante cu doua aripi care sunt de altfel si cel mai des intalnite este important sa alegem bine grosimea stalpului pe care se va monta poarta sau pozitia aripii fata de ea.

Cu cat stalpul e mai gros si pozitia portilor mai departe de colturile interioare cu atat si bratul motorului ar trebui sa fie mai lung avand implicatii in costul sistemului. In cazul stalpilor foarte grosi se va putea ajunge si la automatizari cu brate articulate sau ingropate.

In functie de greutatea specifica a portilor se va alege si un motor mai puternic dar va recomandam sa fiti atenti la specificatiile tehnice ale produselor, mai ales pentru automatizarile care sunt produse de catre firme respectabile, acestea fiind supradimensionate si facand fata foarte bine in majoritatea cazurilor.

divisima.com

Share Button

Leave a Comment