Incaltaminte pentru bebelusi

Incaltaminte pentru bebelusi

Incaltaminte pentru bebelusi

Este cat se poate de firesc faptul ca fiecare parinte isi doreste tot ceea ce este mai bun pentru copilasul sau, asa ca din acest motiv fiecare parinte studiaza cu atentie fiecare tip de incaltaminte bebelusi, inainte de a-i alege celui mic incaltarile.

Exista parinti care se uita chiar pe diferite forumuri pe internet pentru ca nu stiu exact ce tipuri de incaltaminte pentru bebelusi sa aleaga. Alti parinti se informeaza de pe la diferite cunostinte sau de la membrii familiei in legatura cu incaltamintea pe care trebuie sa o aleaga.

In primul rand, trebuie precizat faptul ca parintii trebuie sa isi puna urmatoarea intrebare: talpa tale sau talpa flexibila? Ei bine, aici raspunsul este fara doar si poate talpa flexibila, asa ca pentru a verifica daca pantofii pentru bebelusi au talpa flexibila, ar fi indicat sa incerci sa indoi cu mana talpa acestora.

Este foarte important ca parintii sa aleaga incaltaminte cu talpa flexibila pentru cei mici, datorita faptului ca aceasta este cea care favorizeaza mersul corect.

Apoi, parintii cu siguranta se intreaba daca pentru cei mici este indicata incaltamintea sub glezna sau incaltamintea pe glezna. Cei mai multi specialisti recomanda pentru bebelusi incaltamintea sub glezna, dat fiind faptul ca incaltamintea pe glezna nu face altceva decat sa le ingreuneze mersul celor mici.

Parintii care cauta incaltaminte pentru cei mici, isi pot indrepta acum atentia si spre sandale pentru bebelusi, asa ca se pot gasi atat sandale pentru baietei, cat si sandale pentru fetite.

Parintii care au de gand sa cumpere sandale pentru copiii lor, cu siguranta isi vor pune urmatoarea intrebare: sandale inchise la varf sau sandale deschise la varf? In aceste conditii, ar fi bine ca parintii sa isi indrepte atentia spre sandale care sa fie inchise la varf.

divisima.com

De ce? Pentru ca exista riscul ca piciorul bebelusului sa alunece in sandale, iar asta nu este tocmai in regula. Plus de asta, tot praful mizeria sau toate pietricelele de pe jos isi vor face mult mai usor in incaltarile bebelusului, iar in timpul mersului acesta va fi deranjat.

Fara doar si poate, calitatea materialului din care este confectionata incaltamintea conteaza si ea foarte mult. Se stie faptul ca toti copiii transpira mai mult decat adultii, asa ca este important ca parintii sa aleaga incaltamintea pentru cei mici dintr-un material care sa le lase piciorusele celor mici sa respire.

In aceste conditii, ar fi indicat ca parintii sa isi indrepte atentia spre incaltaminte din piele sau din panza, pentru ca piciorusele pot respira in astfel de incaltari.

De evitat ar fi incaltamintea (pantofi, sandalute, etc.) din materiale plastice sau din cauciuc, oricat de la moda ar fi, sau oricat de dragut ar arata.

libris.ro

Asadar, acestea sunt cateva dintre cele mai importante detalii pe care trebuie sa le cunoasca toti parintii care trebuie sa cumpere incaltaminte pentru bebelusii lor. Este foarte important ca parintii sa tina cont de acest aspect, pentru ca bebelusii nu stiu sa spuna daca se simt sau nu confortabil in incaltamintea pe care vrand – nevrand o poarta.

Share Button

Leave a Comment