Husa pentru telefon din piele, silicon sau policarbonat?

Husa pentru telefon din piele, silicon sau policarbonat?

libris.ro

De cele mai multe ori va ganditi mult mai mult la performantele smartphone-ului dumneavoastra decat la protectia acestuia. Normal, este important sa aveti o baterie puternica, o camera performanta, sau aplicatii de top care sa va usureze intrebuintarea dispozitivului.

Daca acesta mai este si un Samsung veti avea diverse aplicatii care sa va ajute in utilizarea acestuia. Insa nu trebuie sa uitati un lucru esential si anume protejarea dispozitivului Smasung cu o husa. Pentru a alege aceasta husa nu va va fi foarte usor, deoarece trebuie sa gasiti husa perfecta care sa nu va incomodeze in utilizarea smartphone-ului.

De multe ori multi dintre dumneavoastra pierd foarte mult timp prin numeroase magazine pentru a-si achizitiona o husa potrivita pentru smartphone-ul Samsung. Cand veti porni in cautarea acestui accesoriu extrem de important trebuie sa tineti cont si de aspectul telefonului. Dar ce fel de husa veti alege? Aceasta va fi din piele sau plastic? Ce criterii aveti in alegerea acesteia?

Acestea sunt doar cateva intrebari care se pot pune cand vreti sa alegeti husa perfecta. O husa din piele ofera ecranului smartphone-ului o protectie extrem de ridicata in comparatie cu o husa din plastic. Chiar si cand vorbiti cu acesta la ureche, husa nu trebuie scoasa, asa ca nu trebuie sa va faceti griji daca scapati pe jos telefonul.

Un avantaj extrem de important al unei huse tablete din piele este faptul ca materialul este moale si extrem de accesibil. Pielea protejeaza destul de bine telefonul de socul unei cazaturi si numai trebuie sa punem la socoteala, faptul ca arata mult mai bine, decat o husa din material plastic.

Magazin gsm.ro ofera numeroase huse Samsung la preturi foarte avantajoase. Un material si mai bun decat pielea este policarbonatul. Practic acest material ofera cea mai mare protectie asupra oricarui telefon de pe piata. Practic acesta absoarbe socurile, avand o durata de viata extrem de mare fiind mult mai usor.

Dispozitivul va fi atat de usor incat abia daca il veti simti in buzunar. Pielea are totusi un avantaj important acela ca nu pastreaza urmele de grasime de pe degetele utilizatorului. Magazingsm.ro ofera deasemenea numeroase huse din policarbonat pentru telefoanele si smartphone-urile de la Samsung.

divisima.com

Pe langa aceste materiale exista o varietate mare de huse din silicon. Acesta este un material foarte apreciat si totodata preferat de majoritatea clientilor, pentru ca se aproprie de calitatile pielii. Absoarbe extrem de bine socurile si are o textura moale la exterior.

Din punct de vedere al aspectului, siliconul nu arata la fel de bine ca pielea. Insa este un material care protejeaza extrem de bine telefonul. Cand veti alege o husa de pe magazingsm.ro trebuie sa tineti cont ca aceasta trebuie sa se plieze atat pe modelul telefonului cat si pe aspectul sau.

Practic husa nu trebuie sa ingreuneze utilizarea dispozitivului Samsung. Acesta trebuie, sa poata sa fie scos foarte usor din buzunar sau din geanta. Daca vreti sa pastrati telefonul macar 1-2 ani, cumparati pentru acesta o protectie adecvata de la magazingsm.ro.

Share Button

Leave a Comment