Ghid de cumparare pentru cafea Lavazza

Ghid de cumparare pentru cafea Lavazza

Ghid de cumparare pentru cafea Lavazza

libris.ro

Atunci cand isi indreapta atentia spre magazinele online specializate in comercializarea cafelei, foarte multe persoane cauta Lavazza cafea, asa ca in urmatoarele randuri vom discuta despre acest tip de cafea, si va vom prezenta un scurt ghid pentru a face alegerea corecta.

Boabele de cafea Lavazza sunt in general impartite in doua categorii diferite, cele in pungi rosii si cele in pungi albastre. Lavazza rosie tinde sa fie gasita mai mult in numerar si transporta, supermarketuri si magazine de strada. Lavazza albastra este o gama mai premium destinata cafenelelor, restaurantelor, hotelurilor si asa mai departe.

Lavazza Super Crema

divisima.com

Super Crema a fost intotdeauna cea mai bine vanduta dintre boabele de cafea, deoarece ofera cel mai bun echilibru intre pret si calitate. Este, de asemenea, un all-rounder in care puteti face aproape orice tip de cafea cu ea si va functiona in continuare. Faceti un espresso cu ea si veti obtine o crema groasa (dupa cum sugereaza si numele), dar incercati o cafea latte lunga cu doua zaharuri si un sirop de caramel si se va simti inca gustul de cafeaua, spre deosebire de alte amestecuri care se suprapun.

Super Crema este amestecata din boabele de cafea braziliene spalate pentru a da o adancime, si alte soiuri din America Centrala si Indonezia, pentru a le conferi textura cremoasa pentru care sunt cunoscute. Este mediu prajita asa cum v-ati astepta, deci nu este nici prea usoara, nici arsa si amara. Daca sunteti in cautarea boabelor de cafea Lavazza, vom recomanda intotdeauna acest amestec daca nu aveti un motiv specific pentru a folosi orice altceva.

Lavazza Grand Espresso

Acesta este unul dintre cele mai apreciate tipuri de cafea Lavazza si reprezinta un amestec din cafea americana din America Centrala, din America de sud si Asia pentru a da o aroma echilibrata si este prajita la mijloc pentru a produce o cafea care are un gust mai puternic decat cel mediu. Exista indicii de condimente si ciocolata, scoase prin procesul de prajire. La fel ca toate boabele de cafea albastra Lavazza, este potrivita pentru a face aproape toate bauturile pe baza de cafea espresso, dar este deosebit de potrivita pentru espresso sau macchiatos.

Lavazza Gran Riserva

Lavazza Gran Riserva este un amestec premium de cafea cu o crema consistenta si catifelata si o aroma bogata si rotunda. Are note delicate de lichior si un dulce, intens si persistent dupa gust.

Gran Riserva a fost amestecata in mod special cu cafea braziliana din regiunile Cerrado, Mogiana si Minas de Sud, plus cafea din Columbia si Guatemala. Adaugarea de Indian Cru Kaapi Royale completeaza amestecul si ii confera acestei cafele uimitoare o aroma complexa si distinctiva.

Lavazza Crema e Aroma

Acest tip de Lavazza cafea in general este asemanator gustului si pretului pe care il are Super Crema, cu un gust usor si mai fructat. Ca multe amestecuri, se obtine folosind cafea Robusta si Arabica. Spre deosebire de alte amestecuri, cafeaua Robusta are o calitate foarte inalta, in timp ce arabii sunt un amestec de fasole spalata si nespalata.

Acest tip de Lavazza cafea este cea mai apropiata de Super Crema din gama Lavazza, cu o aroma cu adevarat clasica pe care ati putea sa o asteptati de la un amestec mult mai scump. Are un gust destul de greu, probabil datorita prezentei Robustesi, prin urmare, este o alegere buna pentru cafele servite cu siropuri aromatizante si, de asemenea, pentru cafeaua cu gheata.

Asadar, acestea sunt cateva dintre optiunile pe care le puteti avea la dispozitie in momentul in care intentionati sa optati pentru cafea Lavazza. In functie de preferinte, va puteti alege un anume fel de Lavazza cafea.

Share Button

Leave a Comment