Formatul si calitatea unei invitatii de nunta perfecte

Formatul si calitatea unei invitatii de nunta perfecte

divisima.com

Formatul si calitatea unei invitatii de nunta perfecte
Orice am intreprinde in viata, pana la urma admitem faptul ca trebuie sa fie calitativ, altfel nu va fi apreciat si nici utilizat de nimeni. Indiferent ca oferim contra cost sau nu un lucru, acesta trebuie sa fie de calitate si asta este o regula generala.

In niciun caz nu va puteti limita la hartie normala, nu este foarte rezistenta, se rupe usor si se indoaie foarte repede. Hartia normala este exclusa din stas. Cand abordati tipografii, interesati-va de calitatea hartiei pe care o folosesc pentru ca inainte de a face invitatia propriu-zisa trebuie sa va intereseze calitatea invitatiei. De obicei, este recomandat sa folosim hartie cartonata ce este de cateva ori mai groasa decat o hartie normala sau putem pur si simplu sa plastifiem o coala de hartie normala si atunci nu vom avea probleme.

Ganditi-va la aceste invitatii ca la un job pe care dumneavoastra ati vrea sa-l abordati si ati trimite la douazeci de companii CV-ul dumneavoastra. Desigur ca dumneavoastra o sa doriti ca CV-ul respectiv sa fie cat mai rezistent pentru ca scopul este ca acesta sa ajunga intact la companiile respective. Exact in aceeasi situatie se afla si invitatiile dumneavoastra, pentru ca prin intermediul acestora comunicam cum ca ne dorim ca persoana respectiva sa fie prezenta la nunta .

Trecand la format, aceste invitatii de nunta haioase nu trebuie sa fie nici prea mari nici prea mici. In cazul in care doriti ceva de dimensiuni mari pentru ca aveti de adaugat un text cu o povestioara sau vreti sa puneti o poza sugestiva pe fundal, este recomandat ca dimensiunile invitatiei dumneavoastra sa nu depaseasca dimensiunile unui plic ( in general oamenii folosesc dimensiunea unei coli A4 ).

In cazul in care vreti sa va rezumati la cateva cuvinte, este ideal totusi sa se observe lejer textul de pe invitatia dumneavoastra si asa ca dimensiuni recomandate ar fi urmatoarele 12×7 cm sau in cazul in care vi se pare mare, ati putea incerca 10×7 cm, insa nu mai mic pentru ca este posibil sa vreti sa adaugati o poza sau sa adaugati totusi un text care sa fie reprezentativ.

libris.ro

Oricare ar fi formatul pe care il alegeti, inainte sa alegeti acest format ar trebui sa setati elementele ce vor aparea pe invitatia de nunta si de asemenea ce vor contine. In cazul textului numarul de cuvinte, iar in cazul unei fotografii de fundal sa aveti grija sa nu incarce prea mult invitatia – puteti pune malul marii privit din orizont.

Share Button

Leave a Comment