Extensii par natural – ia o decizie informata

Extensii par natural – ia o decizie informata

Extensii par naturalInainte de a lua orice decizie care are legatura directa cu tine, trebuie sa te informezi bine cu privire la toate aspectele. Acest lucru se aplica si in cazul deciziilor legate de aspectul tau fizic.

Spre exemplu, daca iti doresti de mult sa ai un par lung si frumos si in sfarsit ai decis sa apelezi la extensii par natural, trebuie sa te asiguri mai intai ca stii exact ce implica procesul de lipire sau atasare a meselor de par remy de podoaba ta capilara. Iata lucrurile cele mai importante pe care trebuie sa le stii inaintea de a decide daca aceste extensii par natural sunt cea mai buna optiune pentru tine:

In primul rand, afla ca poti alege dintre mai multe tipuri de extensii par natural. Daca inca nu esti hotarata cu privire la aceasta schimbare, poate ca ar fi mai indicat sa incerci, pentru inceput, extensiile clip on. Aceste extensii sunt foarte avantajoase deoarece se aplica foarte usor acasa, cu ajutorul unei prietene care trebuie sa urmeze un set de instructiuni simple, si pot fi indepartate seara, inainte de culcare.

divisima.com

Dat fiind faptul ca nu necesita aplicare speciala la salon, extensiile clip on sunt si cele mai ieftine. Inconvenientul se iveste in momentul in care decizi ca iti place schimbarea si ca ai vrea sa ai mereu parul lung, fara a fi nevoita sa aplici si sa scoti extensiile de fiecare data. In acest caz, nu-ti ramane decat sa apelezi la extensii par natural permanente.

Extensiile permanente pot fi aplicate cu cheratina, cu microring, sau pot fi cusute. Fiecare dintre aceste trei tipuri isi are avantajele sale, dar cele mai populare extensii par natural sunt cele cu cheratina. Acestea, desi sunt aplicate la cald cu un aparat special, nu afecteaza firul de par si pot rezista pana la 4-5 luni, depinzand de rapiditatea cu care iti creste parul. In orice caz, pentru a vedea care dintre aceste extensii par natural permanente ti se potrivesc mai bine, va trebui sa vorbesti cu un specialist si sa ii ceri toate detaliile pe care vrei sa le stii. Ceea ce inseamna ca, in primul rand, trebuie sa gasesti un specialist bun.

Daca ai decis sa iti pui extensii par natural permanente, nu intra in primul salon unde crezi ca cineva ti le-ar putea aplica. Este foarte important sa te interesezi cu privire la saloanele la care poti apela, deoarece nu la toate vei gasi profesionisti, oameni cu experienta in domeniul extensiilor. Te poti interesa pe Internet si poti incerca sa afli parerile fostilor clienti. De asemenea, poti ruga o prietena care a mai purtat extensii par natural sa iti recomande un salon
cu adevarat bun. Important este sa alegi salonul numai dupa ce ai aflat tot ce s-a putut afla despre el si te poti declara pe deplin multumita.

Nu in ultimul rand, ce trebuie sa stii despre extensii par natural este ca acestea au fost create in asa fel incat sa nu degradeze firul de par. Daca ai auzit zvonuri care spun ca extensiile duc la distrugerea parului, atunci analizeaza-le si diseca-le pana cand simti ca ai aflat daca sunt adevarate sau nu. Adevarul este ca, daca aceste extensii par natural ar fi daunat firului de par, nu ar fi purtate in prezent de atat de multe femei.

Share Button

Leave a Comment