Diferente intre cele mai cunoscute modele de iPhone

Diferente intre cele mai cunoscute modele de iPhone

Diferente intre cele mai cunoscute modele de iPhone

divisima.com

Cu diferente notabile in ceea ce priveste rapiditatea de procesare decat predecesoarele sale, modelele iPhone 6, 6S si 6S Plus sunt prevazute cu  un procesor mai mare si caracteristici imbunatatite decat in cazul iPhone-ului 5 sau 5S. Modelele iPhone 6 Plus, iPhone 6S si iPhone 6S plus includ tehnologia 3D si mecanismul Taptic Engine. Oricat de performat ar fi, insa, modelul de telefon pe care il detineti, este bine sa fiti constient ca acesta nu are viata vesnica, iar la un moment dat pot aparea diverse probleme in functionarea lui. Printre problemele care pot aparea in cazul acestora se pot numara cele legate de functionarea telefonului dupa ce a avut contact cu substante lichide, de functionarea celor doua camere sau a butonului acasa cu care este prevazut fiecare dintre modelele iPhone.

Centrul nostru de reparatii, Service iPhone Bucuresti, ofera utilizatorilor care detin unul dintre modelele mentionate mai sus sansa de a gasi solutia potrivita in cazul in care una dintre aceste probleme apar la un moment dat in functionarea telefonului. Cand este indicat sa apelati la serviciile noastre? Oricand observati una dintre problemele detaliate mai jos sau oricare alte probleme legate de functionarea optima a iPhone-ului 6 detinut.

In cazul in care ati scapat telefonul in apa sau ati varsat pe el un pahar cu continut lichid, ati scapat telefonul in vasul toaletei sau v-a prins ploaia si umezeala sau apa a ajuns pana la el, ganditi-va serios ca este nevoie sa va aduceti iPhone-ul 6/6S/6S Plus la reparat, deoarece din aceste cauze pot aparea probleme majore care pot duce la pierderea definitiva a dispozitivului. Incercarea de a va repara telefonul acasa nu este, nici in acest caz, recomandata de specialisti.

Repararea camerei frontale si a celei de pe spatele telefonului sunt doua chestiuni diferite si se realizeaza separat, chiar daca, de obicei, problemele care pot aparea in functionarea celor doua sunt asemanatoare. Cand este nevoie de repararea sau inlocuirea uneia dintre cele doua camere? Atunci cand pozele pe care le faceti cu iPhone-ul 6 sunt intunecate sau ies in ceata, cand pozele par a avea diverse pete, cand aplicatia camera foto nu se deschide sau cand, desi aceasta este deschisa, nu vi se permite sa faceti poze.

libris.ro

Fiind prevazut cu acelasi buton acasa cu care Apple ne-a obisnuit la modelele anterioare, iPhone 6/6S/6S Plus dispune de acest buton necesar pentru a reveni la meniul initial, iar la un moment dat puteti realiza ca acesta nu mai functioneaza in mod normal. Printre problemele care pot aparea in utilizarea acestuia se numara faptul ca nu vi se mai permite sa inchideti aplicatiile, trebuie sa apasati foarte tare pe buton pentru ca acesta sa functioneze, trebuie sa apasati pe buton de mai multe ori la rand pentru a i se activa functia specifica sau comanda de voce a telefonului porneste de una singura, fara sa o activati dumneavoastra. Una dintre posibilele cauze ale aparitiei acestor defectiuni este reprezentata de functionarea cu intrerupere sau chiar de distrugerea totala a cablului din interior care da aceasta comanda placii de baza, iar singurul lucru care va ramane de facut este inlocuirea acestuia cu unul nou, lucru cu care unul dintre specialistii nostri va poate ajuta.

 

Share Button

Leave a Comment