Detalii importante pe care trebuie sa le cunosti despre iPhone 7

Detalii importante pe care trebuie sa le cunosti despre iPhone 7

Fiecare utilizator de smartphone isi doreste ca dispozitivul pe care si-l cumpara sa functioneze fara probleme o perioada cat mai indelungata de timp, insa pentru asta, trebuie sa isi indrepte atentia spre un model cat se poate de performant, si care sa apartina unui brand renumit.

De exemplu, daca esti in cautarea unui smartphone, poti sa iti indrepti atentia cu incredere spre un terminal iPhone 7, si cu siguranta sansele sa ajungi cu el intr-un service iPhone sunt mult mai mici, decat sansele sa ajungi in service cu un smartphone de la un producator nu foarte renumit.

Ei bine, in continuare vom discuta putin despre specificatiile tehnice ale acestor telefoane, iar tu iti vei da seama sau nu daca acesta este smartphone-ul ideal pentru tine.

In primul rand, trebuie mentionat faptul ca terminalul iPhone 7 este primul model de smartphone creat de catre cei de la Apple, care nu este prevazut cu jack-ul audio pentru casti, insa vine la pachet cu adaptorul pentru jack-uri de 3.5 mm.

Odata cu acest model de smartphone, Apple a lansat si noul model de casti numite Apple AirPods, care pot sa fie conectate in acelasi timp atat la iPhone cat si la Apple Watch, din cauza noului chip W1, care este primul chip wireless scos pe piata de catre Apple.

Daca pana acum, modelele Apple aveau un buton Home normal, deja butonul era clasic ca sa zic asa, odata cu aparitia pe piata a acestui model, cei de la Apple au ales sa opteze pentru un buton Home tactil. Pe multi utilizatori ii incanta aceasta idee, in timp ce altii sunt revoltati din acest motiv.

Procesorul acestui model este quad core Allpe A10 Fusion. Doua nuclee ale acestuia sunt cu aproximativ 40 % mai rapide decat Apple A9 Fusion, iar celelalte ruleaza la frecvente ceva mai mici, si nu consuma foarte multa energie.

libris.ro

Camera foto a acestui model este de 12 MP, insa desi sunt telefoane care au o camera foto mai mare decat aceasta a terminalului de la Apple, modelul iPhone face poze mult mai clare, datorita specificatiilor tehnice ale camerei foto.

Un alt aspect foarte important, care trebuie neaparat amintit, este acela ca aceste telefoane sunt foarte rezistente atat la praf cat si la apa.

In cazul in care telefonul iti este tinut intr-o zona in care se depune usor praful, insa nu este tinut intr-o husa, nu trebuie sa iti faci griji pentru ca nu vei fi nevoit sa il duci la reparat pentru o inlocuire difuzor.

Exact asa stau lucrurile si in cazul in care telefonul tau intra in contact cu apa sau cu orice alt gen de lichid. Daca precedentele modele ajungeau imediat in service pentru o eventuala reparatie, acest model fiind rezistent si la apa, nu va suferi nici o defectiune.

divisima.com

Acestea fiind spuse, cu siguranta in momentul in care vrei sa iti cumperi un smartphone, iti poti indrepta atentia spre un terminal iPhone 7, si mai mult ca sigur vei fi multumit de alegerea facuta.

Share Button

Leave a Comment