Destinatii de vis pentru un concediu de vis

Destinatii de vis pentru un concediu de vis

divisima.com

Este cat se poate de firesc faptul ca toata lumea isi doreste sa plece in concediu intr-o destinatie luxoasa, asa ca in cele ce urmeaza in acest articol vom vedea care ar fi destinatiile la moda in aceasta perioada.

Asadar, cei care isi doresc un concediu de neuitat, pot alege sa plece de exemplu in Mauritis, asa ca pot cauta cele mai avantajoase oferte un pentru sejur Mauritius all inclusive.

Exista aici o multime de locuri care merita vizitate, iar aici putem aminti de exemplu Domanine Les Pailles, care acum este un parc tematic si un centru cultural al mostenirii istorice. Inainte, aici exista o moara de trestie de zahar, insa odata cu trecerea timpului cladirea a devenit cazinou.

libris.ro

Cei care pleaca in concediu in Mauririus cu siguranta isi doresc sa stea si la plaja, asa ca pot opta pentru un sejur la Hotel One&Only Le Saint Geran 5* pentru a se bucura de conditii de vis. Hotelul se afla la doar 40 de minute de mers cu masina de capitala insule (Port Louis), si este inconjurat de cocotieri si plaja cu nisip alb.

Hotelul se afla in partea estica a insulei, iar de la hotel se poate vedea Oceanul Indian in toata splendoarea sa. turistii care se cazeaza la acest hotel pot beneficia de facilitati precum spa, centru wellness, zona de plaja, sauna, camere izolate fonic, wifi gratis in zonele publice, plus foarte multe alte facilitati.

Insulele Seychelles pot reprezenta deasemenea o destinatie ideala pentru toti cei care isi doresc o vacanta exotica pentru a se relaxa si pentru a se deconecta de la grijile cotidiene.

La fel ca si Mauritius, si insulele Seychelles vine cu o multime de plaje insorite si cu hoteluri care le ofera turistilor cele mai bune conditii pentru a avea un sejur de neuitat.

Exista deasemenea si persoane care isi doresc sa viziteze Republica Dominicana, iar acolo deasemenea exista o multime de plaje de vis, plaje cum doar la TV sau in reviste se pot vedea.

Toti cei care isi doresc sa petreaca o vacanta de vis, pot alege una dintre aceste destinatii, si cu siguranta nu vor regreta alegerea facuta.

De precizat insa este faptul ca o asemenea vacanta are si anumite dezavantaje, iar unul dintre acestea este reprezentat de distanta mare dintre Romania si respectivele destinatii, care implica multe ore de zbor.

Costurile destul de piperate ale unei asemenea vacante pot reprezenta deasemenea un dezavantaj pentru cei care viseaza la o astfel de vacanta, pentru ca trebuie sa recunoastem ca o vacanta in Insulele Mauritius, in Republica Dominicana, in Insulele Seychelles sau in orice alta destinatie exotica, este una exclusivista.

In rest, din punct de vedere al conditiilor, cu siguranta nu se poate aduce nici un comentariu negativ pentru ca aceste destinatii de vacanta reprezinta un adevarat rai pe pamant, iar cei care viziteaza odata o astfel de locatie, in mod evident isi doresc ca in viitorul apropiat sa poata repeta din nou experientele traite.

Share Button

Leave a Comment