Despre pariuri online si plata cu cardul

Despre pariuri online si plata cu cardul

libris.ro

Despre pariuri online si plata cu cardulDaca iti place sa pariezi din cand in cand, dar nu ai timp sa mergi la o casa de pariuri sau pur si simplu nu te simti prea bine in astfel de locuri, o optiune foarte buna este de a paria pe site-uri precum http://www.e-pariuri.ro/case-pariuri-online.php .

In cazul in care ai inceput sa ai dubii chiar inainte sa pui pariul, poti cauta rapid pe internet cateva informatii suplimentare pentru a lua o decizie gandita, fara sa te chinui sa citesti pe ecranul mic al telefonului, ci stand comod in fata computerului personal.

Mai mult decat atat, nu trebuie sa iti intrerupi pentru mult timp activitatile zilnice si nici sa asculti „sfaturile” altor pariori ce asteapta la tejghea si trag cu ochiul la biletul pe care vrei sa il pui.

Cu toate acestea, trebuie sa tii cont de faptul ca parierea online presupune plata cu cardul si, drept urmare, trebuie sa fii atent la riscurile pe care le presupun astfel de tranzactii. In general, paginile specializate cunoscute sunt de incredere si nu este nevoie sa te ingrijorezi. Tocmai de aceea este bine sa nu te aventurezi pe tot felul de site-uri obscure si sa furnizezi datele personale unor companii obscure.

Cel mai comod este sa gasesti un website de pariuri care iti place cum functioneaza si care ofera ceea ce iti doresti in materie de optiuni de pariere si sa il utilizezi pe acesta in mod constant. Cum poti sti ce pagini sunt de incredere si pe care ar trebui sa le eviti?

In primul rand, ca si in cazul site-urilor de cumparaturi online, fii atent sau atenta la informatiile ce iti sunt cerute atunci cand faci plata. Un site precum www.e-pariuri.ro iti va cere numele titularului de card, numarul cardului – adica cele 16 cifre inscriptionate de-asupra numelui –, codul de verificare a cardului sau CCV-ul – adica ultimele trei cifre din seria inscrisa pe banda unde se afla si semnatura titularului, sub banda magnetica –, dar si data de expirare a cardului.

In mod normal, nici o alta informatie referitoare la card nu este necesara pentru indeplinirea tranzactiei. Cel mai important aspect: nici un site serios nu cere codul pin! Dupa cum stii, nimeni nu are voie sa iti ceara codul pin. Acesta nu este necesar pentru tranzactiile online; foloseste-l numai cand utilizezi bancomatul sau sistemele speciale de plata cu cardul din magazine – POS-urile.

Asadar, daca informatiile cerute pentru tranzactie sunt numai cele mentionate mai sus, poti fi linistit. Daca iti este ceva mai dificil sa ai incredere, totusi, poti accesa cateva forumuri dedicate pariorilor pentru a vedea care sunt site-urile pe care pariaza majoritatea userilor. Cu cat este mai populara o pagina sau o companie, cu atat sunt mai mici sansele sa fie ceva in neregula cu ea.

Cauta si informatii despre conditiile de plata a castigurilor de catre agentia de pariuri, despre numarul de zile in care se fac aceste tranzactii, moneda in care se fac tranzactiile etc. Compara informatiile de pe site-ul oficial cu cele oferite pe forumuri de pariori – astfel, poti verifica o data in plus onestitatea agentiei.

Nu uita sa verifici daca tipul de card pe care il detii este acceptat de site-ul pe care te hotarasti sa pariezi. In rest, pune mereu pariuri bine calculate si simte emotia jocului si bucuria castigului.

divisima.com

Share Button

Leave a Comment