Descoperiri stiintifice despre erotism

Descoperiri stiintifice despre erotism

divisima.com

Descoperiri stiintifice despre erotism
Toti cei care vor angajare videochat ar trebui sa se documenteze si despre erotism. Barbatii se gandesc la sex o data la 52 de secunde in timp ce femeile numai o data pe zi.

Chiar daca avem senzatia ca suntem cei care vom decide in totalitate despre viata noastra sexuala studiile arata si ca de foarte multe ori ne aflam la mila fortelor naturii si a fortelor biologice. Multe din comportmentele oamenilor ce au legatura cu sexul sunt foarte influentate de modul in care evoluazea specia, de anotimp sau de vremea de afara.

Se constata ca suntem mai dornici vara. Exista si o explicatie pentru acest lucru, de natura biologica.

Glanda pineala care se afla in centrul creierului poate sa secrete melatonina, o substanta ce ne ajuta sa dormim dar si care are rolul de a bloca hormonii sexuali. In zile lungi de vara luminoase , va scadea nivelul de melatonina si aceste lucruri va duce si la cresterea apetitului sexual.

Motivul naturii este si mai simplu: vor creste sansele sa aveti un copil vara care urmeaza sa se nasca primvara si care va creste pana in iarna urmatoare pentru a fi suficient de rezistent pentru a depasi sezoanele foarte dificile.

Sexul are rolul de a imbunatati starea de spirit. Sexul a fost conceput sa ne ajute sa ne simtim bine. Se pare ca acesta are efecte foarte bune pentru tot organismul pe care insa nu le simtim imediat.

Unele dintre ele sunt: barbarii care au contact sexual de trei ori pe saptamana scad riscul de infarct cu pana la jumatate. Femeile tind sa traiasaca ceva mai mult.

Prin urmare avand relatii normale ne vom putea mentine organismul cu pana la 8 ani mai tanar. Acest lucru e valabil si pentru barbati. Orgasmul va scadea durerea la modul general atat pentru femei cat si pentru barbati.

De asemenea sexul are rolul de a ne tine uniti. Comparativ cu toate celelalte mamiferele care in general sunt atrase din punct de vedere sexual numai in perioadele fertile, oamenii fac asta de placere. Se pare ca diferenta aceasta are si rolul de a apropia cuplurile pentru ca o relatie sa reziste cu timpul.

Acest lucru are o legatura directa si cu faptul ca bebelusii se afla printre cei mai neajutoriati din natura si sunt dependenti de parinti foarte mult timp comparativ si cu puii altor specii care dupa maxim un an pot sa devina cel putin independenti.

Nu degeaba tot spun in ultima vreme ca cel mai mare organ care are legatura cu sexul este creierul. Unele studii ne arata ca barbatii se gandesc la asta in medie o data la 52 e secunde iar femeile doar o data pe zi. Explicatia este ca portiunea din creier care este responsabila cu aceste impulsuri este mai mare la barbati.

libris.ro

Daca unul din interesele de baza pe care le are un barbat este gasirea unei satisfactii din punct de vedere sexual, acest lucru se va datora faptului ca toti avem si un simt innascut in ceea ce priveste eroticul aceasta functie va fi dezvoltata si granita inca din timpul copilariei.

Share Button

Leave a Comment