De unde pot cumpara huse si carcase pentru Galaxy Tab?

De unde pot cumpara huse si carcase pentru Galaxy Tab?

libris.ro

Pentru lista alcatuita in acest articol, ne-am inspirat de la o varietate de website-uri. Daca nu vei fi satisfacut de selectia facuta de noi, poti continua sa te inspiri singur, vizitand aceste website-uri. Pentru huse Samsung de cea mai buna calitate, intra pe AccesoriiGsm.ro.

Website-urile internationale pe care poti gasi cele mai interesante huse pentru tableta sau smartphone-ul tau, sunt urmatoarele:

1. Amazon – acest gigant – magazin online ofera cea mai bogata selectie de huse pentru tablete si smartphone-uri, dar si de alte accesorii pentru acestea. Exista peste 1 milion de rezultate daca veti cauta dupa “Samsung Galaxy Tab case”, de exemplu. Cel mai popular brand de carcasa pentru tabletele Galaxy Tab este Fintie, acest producator lansand game de carcase foarte variate, de la culori si pana la functionalitati.

divisima.com

2. eBay – atunci cand vei cauta huse si carcase de la producatori renumiti pe Amazon, iti vei da seama ca multe dintre acestea au o constructie si un design similar, diferind doar culorile disponibile. Pe eBay, poti gasi aceste carcase similare. Acestea nu au un brand anume, deci le vei putea cumpara la un pret mult mai mic. Ai grija insa, calitatea nu este de cele mai multe ori aceeasi, nefiind produse originale.

3. Rakuten – in timp ce Amazon si eBay sunt alegeri evidente, daca vrei sa-ti achizitionezi o carcasa din afara, exista si alte site-uri care sunt demne de explorat, asta in cazul in care nu ti-ai gasit carcasa ideala. Unul dintre aceste site-uri este Rakuten. Pe acesta, poti gasi unele dintre cele mai interesante carcase pentru device-urile gen Galaxy Tab, disponibile la preturi decente.

4. Etsy – o destinatie de top pentru obiectele vintage, handmade, obiecte decorative, de arta si accesorii. Daca nu cauti neaparat o carcasa smart, aici este locul in care sa cauti. Exista huse construite din bumbac natural sau din alte materiale, numarul de modele fiind foarte mare.

Majoritatea carcaselor pentru Samsung Galaxy Tab au o imbracaminte de plastic, unde iti poti introduce device-ul. Aceasta imbracaminte, este construita perfect pe dimensiunile tabletei respective, avand gauri pentru accesul tuturor porturilor si butoanelor.

Acest lucru, nu-ti ofera o flexibilitate foarte mare atunci cand iti alegi carcasa, pentru ca aceasta trebuie sa arate exact la fel in ceea ce priveste dimensiunile si locurile taiate (gaurelele) care ofera acces la porturi, pentru ca altfel nu vei putea folosi tableta.

De aceea, nu face niciodata greseala sa cumperi o carcasa cu doar 1mm mai lunga sau mai scurta, crezand ca o vei putea potrivi cumva, pe modelul tau. Te asiguram ca o vei returna in cel mai scurt timp. In primul rand, atunci cand iti cauti o carcasa, trebuie sa stii exact numele modelului tau de tableta sau de smartphone.

Spre deosebire de Apple iPad, exista foarte multe modele de Samsung Galaxy Tab intr-o variatie de marimi si/sau modificari, de aceea nu poate exista o carcasa generala, care sa se potriveasca la toate. Exemplu: Samsung Galaxy Tab S2 9.7 nu e acelasi lucru cu Galaxy Tab A 9.7.

Share Button

Leave a Comment