De ce sa alegeti tigla metalica Suceava

De ce sa alegeti tigla metalica Suceava

Cand vine vorba de a alege tigla metalica pentru acoperis, daca nu stiti toate avantajele si dezavantajele acesteia s-ar putea sa cadeti intr-o capcana din care sa iesiti cu greu. Aveti de ales intre tigla metalica Suceava, tabla cutata, tigla ceramica, acoperis de lemn etc. Unul dintre avantajele tiglei metalice este ca aceasta nu se decoloreaza.

Unul dintre cele mai des intalnite mituri false despre tigla metalica Suceava si despre invelitorile metalice este acela ca se decoloreaza, lucru absolut fals. Daca se spune ca tigla metalica se decoloreaza dupa o expunere prelungita la soare, ne putem pune intrebarea fireasca de ce nu se intampla si acelasi lucru in cazul masinilor, de exemplu?

Acesta este doar un mit ce a pornit de la concurenta producatorilor de alte tipuri de invelitori sau de la producatorii si comerciantii de tigla metalica ce nu respecta normele aflate in vigoare. De aceea, in momentul in care alegeti un brand, trebuie sa aflati totul despre el.

libris.ro

Orice producator serios are tehnologie de productie de ultima generatie si tehnologia de protectie UV care ofera o rezistenta net superioara la decolorare. Tigla metalica Suceava este fabricata din tabla din otel zincata pe ambele parti si protejata cu poliester. Montajul defectuos poate face ca tigla metalica sa produca zgomote.

In cazul in care nu sunteti atenti sau suficient de informati, este posibil sa va puneti pe casa o tabla de 0,35mm grosime, iar specialistii sa va recomande 0,5 mm. Sistemele de acoperis din metal sunt realizate astfel incat sa aiba o durata de viata mai mare de 50 de ani.

De cele mai multe ori, rugina apare atunci cand conditiile de depozitare sunt necorespunzatoare sau cand in procesul de fabricatie nu se respecta toti pasii necesari. In cazul in care invelitoarea metalica este depozitata in conditii necorespunzatore, tigla metalica Suceava s-ar putea sa rugineasca chiar inainte de a ajunge la destinatie.

Ce inseamna conditii necorespunzatore

Cand vorbim de conditii necorespunzatoare de depozitare a tiglei metalice, ne referim la faptul ca aceasta poate fi tinuta sub cerul liber sau poate fi depozitata intr-o stiva aproape de zonele umede sau de zone care sporesc formarea condensului.

De aceea, modul in care este depozitata materia prima, dar si produsul finit este un criteriu pe care trebuie sa il luati in calcul atunci cand v-ati hotarat sa achizitionati invelitoarea pentru acoperisul casei voastre.

Alegeti cele mai bune materiale, dar si cea mai buna firma producatoare. Chiar daca aceasta este ceva mai scumpa decat altele pe care le-ati avut in vedere, nu uitati ca cea care primeaza este calitatea. Un lucru bine facut inca de la inceput inseamna o durata de viata mai mare a constructiei, dar si a materialelor si bani mai putini pe reparatii.

Share Button

Leave a Comment