De ce este indicat sa iti cumperi masina dintr-un parc auto?

De ce este indicat sa iti cumperi masina dintr-un parc auto?

De ce este indicat sa iti cumperi masina dintr-un parc auto?

In conditiile in care ai si tu de gand sa iti cumeri o masina, cu siguranta ar trebui sa te gandesti la un model second hand, pe care sa il cumperi de la Weltklasse Automobile, sau dintr-un oricare alt parc auto.

Ei bine, in ciuda faptului ca discutam despre masini second hand, masini care au fost rulate, in momentul in care discutam si despre un parc auto, lucrurile se schimba foarte mult.

A cumpara o masina second hand dintr-un parc auto nu este acelasi lucru ca si a cumpara o masina second hand de la un bisnitar de masini.

divisima.com

In momentul in care iti cumperi o masina rulata, dintr-un parc auto, primesti factura pentru masina pe care ai ales-o. Acest lucru nu poate sa fie decat unul imbucurator pentru tine, pentru ca ai o garantie in acest fel ca nu ai fost pacalit si nu ti s-a vandut o masina cu probleme.

Apoi, trebuie sa stii ca de regula un parc auto le ofera clientilor o perioada de garantie pentru masina vanduta. Deci, practic poti sa te bucuri de un an perioada de garantie, in conditiile in care iti alegi o masina de la Weltklasse Automobile.

In schimb, in conditiile in care alegi sa iti cumperi o masina de la un bisnitar de masini, sau chiar si de la o persoana fizica oarecare, care isi vinde masina, nu primesti nici un fel de garantie.

Un alt aspect foarte important pe care trebuie sa il ai in vedere atunci cand vrei sa iti cumperi o masina second hand, este acela ca optand pentru o masina rulata de la un parc auto, vei primi un istoric service al masinii.

In schimb, daca vei opta pentru o masina second hand de la un bisnitar de masini, cu siguranta nu vei primi un astfel de istoric, iar sansele de a te alege cu o masina care sa aiba fel si fel de probleme sunt destul de mari.

Un alt motiv pentru care este indicat sa iti cumperi o masina dintr-un parc auto este acela ca iti poti cumpara masina chiar si in rate. Parcurile auto de regula accepta diferite tipuri de finantare, asa ca poti oricand sa iti cumperi masina in rate.

In schimb, un vanzator auto care este persoana fizica nu va accepta niciodata sa isi vanda masina in rate, indiferent de faptul ca discutam despre o masina de 1000 de euro, sau ca discutam despre o masina de 100.000 de euro.

Ei bine, in mare parte acestea sunt cele mai importante motive pe care le poti avea pentru ca atunci cand ai nevoie de o masina, sa iti indrepti atentia spre un parc auto.

Cel mai indicat ar fi sa nu te grabesti, si sa verifici ofertele pe care le au parcurile auto, iar abia apoi dupa ce analizezi mai multe oferte, ar fi indicat sa te decizi care este masina care iti place, si care merita sa o cumperi cat mai rapid.

Share Button

Leave a Comment