De ce este important sa achizitionam o carcasa pentru noul nostru iPhone 6?

De ce este important sa achizitionam o carcasa pentru noul nostru iPhone 6?

De ce este important sa achizitionam o carcasa pentru noul nostru iPhone 6?
Accesoriile gsm au devenit parte integranta din viata oricarui smartphone. Fie ca vorbim de huse, carcase, folii de protectie sau incarcatoare si adaptoare, astfel de accesorii gsm pot fi achizitionate de pe www.accesoriigsm.ro, unul dintre cele mai bune magazine online de acest tip din tara.

In cele din urma, super-telefonul iPhone 6 a ajuns in mainile tale. Devii foarte entuziast, ii testezi display-ul, joci un joc, adaugi lista de contacte si apoi iti amintesti ca trebuie sa mergi sa cumperi ceva de mancare. Un moment perfect pentru prima iesire cu noul telefon.

Dar universul decide ca acum e timpul sa platesti pentru fiecare karma rea pe care ai adunat-o in viata ta. Telefonul devinde brusc foarte alunecos si sare pur si simplu din mana sau buzunar lovindu-se violent de trotuar. Ecranul este acum spart si mintea va chinuie, facadu-va sa va ganditi la ce ati fi putut face pentru a preveni aceasta situatie.

In cazul in care nu ati patit inca asa ceva, sunt absolut sigur ca aveti cel putin un prieten care a experimentat aceasta poveste de groaza. Toata lumea isi scapa telefonul mai devreme sau mai tarziu, asa ca, ce puteti face pentru a-l proteja? Sa cumparati o carcasa sau un ecran de protectie? Dar o carcasa nu ar face ca telefonul sa arate ieftin si de marimea unei caramizi?

Toate aceste intrebari sunt naturale. Nu puteti compara modul in care se simte telefonul asa cum a fost el proiectat, in starea sa „nuda” (metal, sticla sau piele) cu acel sentiment pe care il ofera carcasa de protectie. Intr-o incercare de a oferi o experienta mai buna, unele companii ofera o oferta de garantie interesanta.

De exemplu, HTC One M9 poate fi inlocuit o data, in cazul in care telefonul este deteriorat, inclusiv caderi accidentale sau fisuri de ecran. Insa, cele mai multe dintre companii vor cere taxe suplimentare de pana la 200 de dolari pentru a repara telefonul in cazul in care acesta este scapat accidental.

Prin urmare, pentru a va pastra telefonul in siguranta, insa fara ca acesta sa arate urat sau ieftin, trebuie sa analizati atent ce anume au de oferit producatorii de carcase pentru a satisface atat nevoile de siguranta, cat si cele de design.

divisima.com

De asemenea, nu trebuie utiat faptul ca o carcasa ajuta la mentinerea valorii telefonului, in cazul in care doriti sa-l revindeti mai tarziu.

De la aparitia telefoanelor iPhone 6 si iPhone 6 Plus, s-a observat ca aceste telefoane sunt mult mai predispuse la daune decat alte telefoane din categoria „high end” ( Samsung Galaxy S6 se afla si el in topul listei din cauza constructiei metalului si a sticlei).

De la zgarieturile ocazionale la fisurile de ecran, avem cu siguranta nevoie sa ne protejam telefoanele noastre care sunt destul de scumpe. Prin urmare, putem intra pe Accesoriigsm.ro pentru a vedea oferta completa de carcase si huse de protectie pe care ni le ofera una dintre cele mai bune firme de accesorii gsm din Romania.

Share Button

Leave a Comment