De ce ai nevoie de un fotograf profesionist pentru botez

De ce ai nevoie de un fotograf profesionist pentru botez

Ziua botezului copilului dvs. este un eveniment minunat si fericit in care toti prietenii si familia dvs. se intalnesc pentru a sarbatori impreuna cu dvs. De-a lungul anilor, cand am fotografiat botezuri, am observat ca parintii creeaza evenimente tot mai frumoase, asigurandu-se ca toti participa la serviciul de botez si ca au un timp excelent la petrecerea dupa aceea!

Exista atat de mult de lucru  in aceasta zi speciala, si aici sunt cateva motive pentru care ar trebui sa angajati un fotograf profesionist pentru a capta toate momentele unice, intr-o sedinta foto botez.

Atunci cand copilul dvs. este mai in mare, se va bucura sa priveasca toate fotografiile din acea zi. Vazand cine era acolo, cum arata biserica, cum aratau imbracati in hainele lor de botez – toate aceste detalii pe care nu si le vor aminti vor fi afisate pentru ei ca o poveste. Prin fotografiile din timpul zilei, ei vor putea avea amintiri. Imprimarea imaginilor si partajarea acestora intr-un album reprezinta o modalitate si mai buna de a impartasi povestea zilei lor speciale.

divisima.com

Stim ca ati investit atat de multe ore in crearea unei minunate zile de botez pentru copilul dumneavoastra. De la gasirea hainelor de botez ideale la crearea acelei petreceri perfecte, te-ai gandit la tot. Toate eforturile depuse trebuie sa fie documentate in mod corespunzator!

Daca va bazati pe fotografiile iPhone de la oaspeti, detaliile si momentele vor fi ratate si probabil vor fi slab fotografiate sau neclare. Cand fotografiati un botez sau o petecere de botez, vom trece prin toate detaliile cu dvs. in prealabil, asigurandu-va ca fotografiem totul. Puteti sa va relaxati si sa va bucurati de ziua in care stiti ca veti primi imagini frumoase si detaliate.

Stim cu totii ca atunci cand aveti un copil, lucrurile devin foarte complicate. Sigur, ai 3 milioane de imagini ale micutului, dar daca esti ca noi, vei vrea un fotograf profesionist. La fiecare botez va luam deoparte intr-un loc linistit timp de 10-15 minute pentru a face niste fotografii speciale cu partenerul si copilul dvs., cum ar fi o sesiune mini de familie.

Bisericile sunt adesea intunecate sau au un iluminat extrem de cald. Cunostintele noastre despre tehnicile de iluminare si editarea post-productie vor insemna ca veti primi imagini clare, artistice si frumoase ale serviciului de botez. De asemenea, avand o persoana responsabila de fotografierea ceremoniei inseamna ca dvs., copilul si oaspetii dvs. se pot concentra pe ceremonie si nu pe membrii familiei care se grabesc sa faca fotografii.

libris.ro

Ne place sa fotografiem botezuri si copii si ne place sa participam la evenimentul dumneavoastra special! Daca doriti sa vedeti mai multe dintre fotografiile noastre de botez  va rugam sa consultati galeria de imagini si blogul nostru accesand linkul de mai sus.

Exista atat de multe optiuni pentru fotografi buni. Adica fotografi uimitori! Atat de multi oameni pot face fotografii extraordinare, dar ceea ce vrei este o relatie buna cu fotograful tau. Cineva in care stii ca ai incredere si alaturi de care te simti bine. Cineva care este organizat si stii ca va fi la timp prezent. Este vorba despre o zi importanta din viata ta si nu ar trebui sa existe greseli.

Share Button

Leave a Comment