D’Alembert – o abordare lenta, metodica si sigura

D’Alembert – o abordare lenta, metodica si sigura

D’Alembert – o abordare lenta, metodica si siguraCa si strategia Martingale, sistemul de pariuri D’Alembert este utilizat in principal in blackjack, dar poate fi, de asemenea, aplicat si la pariuri pe internet online. Acest sistem cere pariorului sa se gandeasca la o sesiune de pariuri ceva mai mare, decat o serie de pariuri individuale.

Ca si in Martingale, conceptele matematice stau la baza sistemului D’Alembert, oferind posibilitatea de a include ecuatii algebrice in pariurile sportive. Dar, in ciuda acestor asemanari aparente, Martingale si D’Alembert difera la nivelul tolerantei de risc. Martingale este un specialist in ruleta ruseasca, in timp ce D’Alembert este un sistem mai calculat, care nu pierde totul din prima.

Cum functioneaza sistemul de pariuri sportive D’ Alembert?
Sistemul de pariuri D’Alembert presupune ca un parior sa priveasca fiecare pariu in termeni de  unitati.  Daca nu ai stabilit o unitate, nu poti sa joci după regulile D’Alembert.

libris.ro

De exemplu, dacă pariezi 20 ron pe jocuri sportive, atunci ai putea considera 5 ron ca o unitate, sau ai putea stabili 10 ron ca unitate. Valoarea unitatilor ar trebui sa depinda in mod natural de banca. Daca ai doar 100 ron pentru a paria, ar trebui sa utilizezi, probabil, unitati de 5 ron. Daca ai 1.000 ron in cont si ai stabilit un plan, unitati de cate 10 ron iti vor oferi mai mult entuziasm.

Dupa ce ai atribuit o valoare adecvata a unitatii pe sesiunea de pariuri, folosind sistemul D’Alembert este destul de simplu:
Dupa fiecare victorie, micsoreaza dimensiunea pariului cu inca o unitate. Deci, daca ai pariat 20 ron, folosind  unitati de 10 ron si vei castiga, pariul urmator ar trebui sa fie dimensionat  cu 10 ron.

Sistemul de pariuri sportive D’Alembert este o optiune viabila pentru pariorii sportivi care doresc sa aiba actiune la jocuri, dar nu vor sa se confrunte cu riscul de a pierde o multime de bani. D’Alembert te poate ajuta sa iti pastrezi contul activ, in timp ce te bucuri de vizionarea meciurilor. D’Alembert este o strategie de risc scazut. Atat timp cat iti alegi o dimensiune adecvata a unitatilor, asa cum este descris mai sus, ar trebui sa fii in măsura sa ramai „in joc” destul de mult cat sa te distrezi.

Sistemul de pariuri sportive D’Alembert este , de asemenea, destul de redus. La urma urmei, dupa fiecare victorie, D’Alembert necesita sa ai bani in banca pentru urmatorul pariu. Acest lucru inseamna ca, daca nu ai reusit din prima,  pierzi “valoarea totala” a castigului.

divisima.com

Astfel, daca nu ai reusit inca de la inceputul sesiunii de pariuri (de exemplu, daca te-au incurcat primele 5 ponturi), practicarea sistemului de pariuri sportive D’Alembert sistemul ramane eficienta, oferindu-ti senzatia de furnicaturi, in special cand stii ca joci cu banii bancii.

Un aspect diferit al sistemului de pariuri D’Alembert, fata de sistemul Martingale, este ca nu are nevoie de riscarea unor sume uriase la cote nefavorabile, in incercarea de a recupera pariurile pierdute anterior.

De asemenea, acesta difera si fata de Labouchere (afla cum functioneaza pe Pariuripeinternet.ro , deoarece sirurile de pierderi nu cresc pariul cu mai mult de o singura unitate pentru urmatorul pariu. Sistemul de pariuri D’Alembert este, astfel, o abordare foarte lenta si metodica a pariurilor, ceea ce face o progresie mai putin riscanta decat la alte strategii.

Alte stiri actuale :

1. Azarenka, sacrificiu pentru pariuri?
2. Îngropat” de pariuri: un antrenor a ratat 300.000€!
3. Cu biletele de pariuri sportive în ghiozdan
4. A pierdut la pariuri, dar şi-a asigurat viitorul: un craiovean a câştigat peste o sută de mii de euro
5. Bilet fantastic la pariuri jucat de un român! FOTO: 6 meciuri şi în minutul 9 avea banii în cont! Cum a câştigat
6. România, printre cele mai slab cotate! Casele de pariuri au stabilit ordinea favoritelor la câştigarea CM 2014

Share Button

Leave a Comment