Curata siteul tau de continutul slab

Curata continut site

Curata siteul tau de continutul slab

Curata continut sitePoate continutul curatat prin conceptul nou de “curation” sa te pozitioneze pe primele pozitii in Google?

Da, cu siguranta da daca urmezi o strategie folosita si verificata deja de foarte multi experti in domeniul nou al curatirii continutului numit generic ” curation”. Pentru a va face o idee despre acest aspect si a va stabili o strategie va recomandam sa apelati o firma care va poate oferi consultanta seo .

Pentru a invata acest procedeu de a publica continut curat,pe placul motoarelor de cautare trebuie sa intelegem si sa abordam o anumita strategie.

Trebuie spus ca unele dintre cele mai mari siteuri de pe internet folosesc cu succes aceste tehnici de curation si au rezultate foarte bune . Uitati doua exemple : Huffington Post si Marshable. Ei folosesc aceste tehnici incontinuu pentru a genera cat mai mult continut zilnic pentru siteurile lor.

Poate ca tot departamentul tau de seo este format dintr-o persoana sau sa zicem cateva, si ai de lucrat pe cateva siteuri pe teme diferite. E foarte greu pentru tine sa publici continut unic zilnic pe fiecare din siteuri, si te intelegem perfect.

Insa cu metoda asta de curation , continutul va fi vazut de Google ca si unic chiara daca el nu este altceva decat o combinatie de elemente luate de pe alte siteuri.

Exista deja cateva softuri de curation foarte bune care te ajuta sa creezi un astfel de articol in doar cateva minute si doar din cateva clickuri. Unul dintre cele mai folosite pentru optimizare site zilele acestea este Instant Curator Pro.

libris.ro

Urmareste filmul de prezentare pentru a intelege exact ce face si care este conceptul de curation.

Trebuie inteles ca cu cat avem mai multe postari valide in ochii lui Google cu atat avem mai multe sanse de a ne creste traficul pe site.

Acum cu acesta metoda veti posta mai mult intr-un timp mai scurt si veti avea pagini nenumarate care cu siguranta va vor spori, in timp, traficul.

Nu va faceti grija pentru pozitionari, ele vor veni in mod natural de la vizitatorii dumneavoastra care vor share-ui continutul dumneavoastra pe Google +, Twitter, Facebook, etc.

divisima.com

Sper ca aceste sfaturi sa va ajute sa reusiti sa aveti un continut mai bun si inevitabil sa va cresteti traficul pe site.

Share Button

Leave a Comment