Cumpara si monteaza anvelopele in acelasi loc!

Cumpara si monteaza anvelopele in acelasi loc!

Cumpara si monteaza anvelopele in acelasi loc!
Cand e vorba de masinile noastre, foarte multi dintre noi cautam cele mai avantajoase solutii, care sa ne ofere in egala masura si cel mai mare grad de confort. Astfel, incercam sa rezolvam cat mai multe reparatii ori lucrari de intretinere din cat mai putine drumuri, cu costuri cat mai mici.

Acest lucru se datoreaza, pur si simplu, faptului ca activitatile noastre zilnice sunt tot mai aglomerate; avem parca tot mai putin timp liber. Iar cantitatea de timp alocata hobby-urilor, pasiunilor noastre, a intretinerii masinii (pentru foarte multi barbati, in special) scade semnificativ.

Iar acum, in pragul iernii, cautam solutii care sa ne pregateasca masina pentru sezonul rece – printre alte masuri, una se impune de urgenta: inlocuirea anvelopelor. Gaseste o oferta de anvelope in Bacau, la Selgros.

divisima.com

Fie ca am achizitionat in acest an o masina, fie ca anvelopele de iarna de la inceputul anului nu mai pot fi folosite, este timpul sa ne indreptam catre rafturile cu aceste produse. Cum ar fi insa ca achizitia, montarea si echilibrarea rotilor sa fie un pachet?

Ar fi mai avantajos ca la o astfel de oferta la anvelope sa platim doar pretul celor patru modele, fara a mai fi nevoiti sa dam bani pentru manopera aferenta ulterior – montajul anvelopelor si echilibrarea rotilor.

Iar de acest lucru se pot bucura cu adevarat posesorii de autoturisme din marile orase ale tarii, prin oferta Selgros. Indiferent de dimensiunea  anvelopelor alese, de pretul acestora cu TVA, de localitatea din care provenim, acest serviciu complet ne va ajuta  sa economisim nu doar timp, ci si energie si bani.

Este important sa ne amintim ca legislatia statului roman prevede urmatoarele lucruri referitoare la echiparea masinilor cu anvelope de iarna:

libris.ro

Conform OUG 195/2002, in cazul conducerii autovehiculelor pe drumuri publice acoperite cu zapada, gheata sau polei, se impune echiparea  acestora cu anvelope de iarna, sub actiunea unei amenzi de pana la 4000 de lei  si retinerea certificatului de inmatriculare.

Alege asadar sa investesti corect in siguranta ta, a masinii tale, intr-o manevrabilitate sporita in trafic – ai toate modelele de anvelope dorite intr-un singur loc, aici, in Bacau. Profita de oferta la anvelope acum!

Selgros Bacau
Produse alimentare si nealimentare
Str. Prelungirea Bradului Nr. 135B
Bacau, 720 089 , RO
Tel: 0234 209 000
Fax 0234 209 199

Share Button

Leave a Comment